Aktywne Wpisy

darknightttt +26
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle

Przegrywex +22
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy

Film opowiada historię młodej dziewczyny, która błędnie interpretuje intymną scenę między jej siostrą i jej znajomym: oskarża ona mężczyznę o gwałt na siostrze. Dochodzi do aresztowania i skazania. Fakt ten na zawsze skłóca ze sobą siostry. W tym czasie wybucha II wojna światowa i skazany za gwałt mężczyzna z więzienia trafia do wojska. Tam jako pielęgniarkę spotyka swoją oskarżycielkę, która po latach żyje z poczuciem winy i próbuje odpokutować błędne zeznanie. Ale jest już za późno.
To film o tym jak jedna pomyłka może zniszczyć życie wielu osobom. I pojawia się pytanie: czy pokuta dla popełniającej taką pomyłkę osoby powinna być tylko duchowa? A może powinna być to pokuta prawna? Finansowa?
Oprócz motywu fałszywego oskarżenia mamy tu genialną muzykę i wspaniałe autorskie operowanie kamerą reżysera Joe Wrighta. Być może zwolennicy bezkarności za pomyłki sądowe znajdą tu chwilę refleksji.
#film #falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Ej, dla mnie ten aktor jest hot
@bianco86