Aktywne Wpisy
Asarhaddon +127
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
kontodlabeki +56
ale mnie dzisiaj dupa zapiekła, jechałam pociągiem do domu i siedziały jakieś młode julki, każda z markowych ciuchach, makijaż, paznokcie jakieś lepsze zrobione, iphone, aparat na zębach ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja, baba 30 lat i nie stac mnie na żadną z tych rzeczy XD najbardziej dupa piecze z powodu tego aparatu na zębach eh, człowiek porażka
Wczoraj młody obudził się tuż po piątej i zamiast biegania było dzidziusiowanie ¯_(ツ)_/¯ No ale nic to, stwierdziłem że w niedzielę choć trochę sobie to zrekompensuję - i tak właśnie zrobiłem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Połączyłem moje dwie ulubione trasy w jedno górskie bydlątko - 31 km, 554m przewyższeń i czysta przyjemność. Trochę mordercze podbiegi na początku, za to potem wszystkie podbiegi bardzo fajnie zbalansowane, dzięki czemu tempo jakoś drastycznie nie spadało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Parę fajnych zbiegów no i bardzo fajne widoki. Niestety późno wystartowałem (6:10), gdybym się zebrał pół godziny wcześniej byłoby dużo piękniej - ale i tak było super (。◕‿‿◕。)
Nawet ból kolana męczący mnie od kilku dni zniknął (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A, no i w końcu te nieszczęsne 200 km w styczniu zmęczyłem.
Miłej niedzieli wszystkim! (♥ ͜ʖ♥)
#sztafeta #enronczlapie #biegajzwykopem #bieganie #ruszkrakow
@Alter_Konto: o dziwo tym razem żadnej zwierzyny po drodze nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gottie: u mnie podbiegi to budowanie siły... woli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Fattek: chyba rowerem by mi się tak po górkach nie chciało xD
@Wykopowe_Inwestyce: weź pod uwagę, że z wiekiem (tak, z wytrenowaniem tez) tętno spada a ja już parę lat mam ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
No i wszystko przed Tobą, nie kaleczysz, wyrobisz się - liczy się wytrwałość (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@gottie: kusi mnie jakieś 35/1500 w Tatrach w lipcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)