Aktywne Wpisy
bert74 +5
Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
shmatshiage +170
W przypadku Glapy rudy „demokrata” grozi wyrzuceniem go siłą ze stanowiska wbrew przepisom prawa
#tusk #bekazpisu #bekazopozycji #polityka
No to chyba wszyscy powinni dawno gnić w więzieniu XDDD
PIS zawsze miał łeb do interesów xd
Tyle w tym temacie.
@Gamila_Ossadellud: no jak się doczyta to ta umowa była dość sensownie sformułowana - uzależniała cenę gazu od średniej ceny różnych surowców energetycznych. W sytuacji gdy akurat gaz jest tani w Europie płaci się drożej ale na dłuższą metę daje bezpieczeństwo przed problemami na rynku gazu czy manipulacjami Gazpromu.
To co zrobił pis można
Komentarz usunięty przez moderatora
Odpowiedziałem tylko, że jak wygra PiS to zabiorą wszystkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież to Glapa jest szefem NBP niezgodnie z prawem i o to Tuskowi chodziło xDDDDDD
Ale przecież i tak nie zrozumiesz pisowski patałachu xD
Wykopki myślą że po i pis to nie to samo. A to jeden układ który rządzi na zmianę.