Aktywne Wpisy

l_lucky +308
Cześć! Z wielką radością chciałbym się podzielić informacją że mój projekt - "General Store - Wild West" został finalistą Bricklink Designer Program!????
Wiem że jest tutaj kilka osób które trzymało kciuki za moje projekty.
Co to oznacza? Że już od jakiegoś czasu dopracowuję konstrukcję razem z projektantem Lego aby odpowiadała wszystkim standardom normalnego zestawu Lego i w lutym będzie on dostępny do zamówień. W tej serii konkursu będzie dostępnych 20 000 sztuk
Wiem że jest tutaj kilka osób które trzymało kciuki za moje projekty.
Co to oznacza? Że już od jakiegoś czasu dopracowuję konstrukcję razem z projektantem Lego aby odpowiadała wszystkim standardom normalnego zestawu Lego i w lutym będzie on dostępny do zamówień. W tej serii konkursu będzie dostępnych 20 000 sztuk

1-1-1-1 +325
xD #bekazlewactwa #wojna

#tracker #torrent #torrenty #polishsource
Zaproszenia są włączone, jedynie klubowicze mogą zapraszać
@Supaplex: Znam więc daruj sobie przytyki. 30 dni i blokada to jest śmiech na sali, wystarczy losowa sytuacja życiowa i tracę konto. Tym bardziej że swoje naseedowałem więc przydatny byłem. Nikt się nie zgłosi z inwitką to płakać nie będę, mam inne źródła ¯\_(ツ)_/¯
@L3gion: dlatego ja dałem sobie spokój z tymi torrentami, to trochę się stała taka zamknięta sekta psycholi. Bardzo dużo filmów co ja chciałem pobrać i tak miało 1/2 seedy i szło to jak krew z nosa, a zacząłem sobie szukać na necie to luźno 70% tego co potrzebuje znajduję na cda w hd, na dysku google albo jakiś innych stronkach. Pobierasz to w kilka minut i
U mnie podobnie, 30 dni brak aktywności (nic nie ściągnęłam, cały czas seedowałam..) grudzień, brak czasu plus to, że nie było tego czego szukałam.. miałam konto kilka lat i pyk.. wypad z baru bo nic nie ściągasz ????????♀️
Więc jak ktoś poratuje zaproszeniem to będę wdzięczna..