Aktywne Wpisy

thruster +154
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski

Kalorek +418
#prawojazdy #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #motoryzacja
1. wysokość mandatów i nadawanie punktów karnych ma się nijak do poprawy bezpieczeństwa na drodze, resocjalizacja tu w ogóle nie działa, jest to tylko skok na kase
2. Do taryfikatora dodano absurdalne przewinienia, sposoby kontroli są często z przyczajki jak Np. Kontrola skrzyżowań dronem, czy stojąc na czerwonym nie korzystasz z telefonu
3. Odwołanie się od mandatu trwa zbyt długo, w tym czasie wiszą na Tobie cały czas
@Zly_On: właśnie ma. Sprawia, że kogoś kogo stać na mandaty boli tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zly_On: jako tymczasowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
https://www.rp.pl/prawo-drogowe/art37538481-zabiora-prawo-jazdy-dopiero-po-dwukrotnym-przekroczeniu-24-punktow-karnych