@Podlaski_syrop: Typie, od 10 lat trenuje i trzymam dietę, ale nie zawsze chce mi się robić jedzenie w domu, dlaczego mam nie móc czasem zjeść w maku? XD
@Warrior_97: @ChristianHorner: ale ja przecież nikomu nie zabraniam jedzenia tych śmieci. Tak samo jak jestem zdania, że mocne alkohole i p-------y powinny mieć ceny zaporowe dla szarych ludzi.
Co do szybkiego jedzenia to jest dużo gotowych zamienników. Kto co lubi.
Tak samo jak jestem zdania, że mocne alkohole i p-------y powinny mieć ceny zaporowe dla szarych ludzi.
@Podlaski_syrop: Właśnie ludzie z mentalnością taką jak ty będą za dekadę mówić "jestem za tym, żeby każdy obywatel miał kamerę i nadajnik GPS w dupie".
@Podlaski_syrop: Dla szarych ludzi? Aha ok, czyli bogaci niech piją, palą i robią co chcą, a śrubę przykręcać biedakom, żeby siedzieli na dupie w domu i myśleli tylko o zmianie w fabryce smrodu XD Super pomysł.
@ChristianHorner: ale o co ty się p------------z dzieciaku? Ja odnoszę się do ceny tego ścierwa w MC, a ty do ogółu.
@nie_ZSRRaj_sie: nie trafiłeś. Mam jedynie nadzieję, że mniej ludzi będzie umierać na raka płuc jak mój ojciec. I chyba ten kto przez to przechodził może to zrozumieć. Chyba najglupszy nałóg. Jeśli chodzi o a-----l to wiadomo, że jedni umieją się bawić itp. ale to ile patologii ze
@Podlaski_syrop: Każdy powinien decydować w kwestii spożywania alkoholu/tytoniu sam o sobie. Wszystko jest dla ludzi i nie możemy zabraniać wszystkim, na podstawie pojedynczych przypadków.
@Warrior_97: widzisz z jednej strony się pluje na patologie 500+ a z drugiej... niech każdy robi co chce. Owszem jestem za wolnością człowieka, ale takie dostępne u----i tylko ogłupiają i osłabiają ludzi. Czy szpitale i ośrodki uzależnień są wypełnione pojedynczymi przypadkami?
#inflacja #gospodarka #mcdonalds
@ChristianHorner: ale ja przecież nikomu nie zabraniam jedzenia tych śmieci. Tak samo jak jestem zdania, że mocne alkohole i p-------y powinny mieć ceny zaporowe dla szarych ludzi.
Co do szybkiego jedzenia to jest dużo gotowych zamienników. Kto co lubi.
@Podlaski_syrop: Właśnie ludzie z mentalnością taką jak ty będą za dekadę mówić "jestem za tym, żeby każdy obywatel miał kamerę i nadajnik GPS w dupie".
@Podlaski_syrop: Komusza metoda, zamiast edukować to ZAKAZAĆ ZAKAZAĆ ZAKAZAĆ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nie_ZSRRaj_sie: nie trafiłeś. Mam jedynie nadzieję, że mniej ludzi będzie umierać na raka płuc jak mój ojciec. I chyba ten kto przez to przechodził może to zrozumieć. Chyba najglupszy nałóg. Jeśli chodzi o a-----l to wiadomo, że jedni umieją się bawić itp. ale to ile patologii ze