Co za inba się odwaliła to ja nawet nie. Mój brat, lvl 25, zamknął się w pokoju w czasie kolędy i nie chce wyjść. Próbowałem z nim pogadać przez drzwi, to krzyknął tylko, że gardzi heretykami i z nikim nie będzie gadał, bo robi jakiś eksperyment. Ok, mówię, powiem proboszczowi, że wyzywasz. Więc lecę do księdza na skargę, no nie, i on mówi, że z nim pogada. To idę z nim podsłuchać rozmowę. A ten krzyczy znowu przez drzwi, że ksiądz jest zdrajcą, on nim gardzi, bo nie sprawuje Ewangelii po łacinie i nie chce od niego żadnego obrazka uzurpatora. Ponadto, że pewnie staje tyłem do ołtarza i praktykuje ekumenizm. Krzyczał tak głośno, że tate przyszedł i zapytał co się dzieje. Po streszczeniu całej sytuacji ojciec tak się wku$wił, że wywalił drzwi z kopa i wlazł do jego pokoju. Powiedział do brata, że jak śmie się tak odzywać do księdza i że natychmiast ma go przeprosić. A ten debil z ryjem do ojca i gada coś od rzeczy, że jakiś Le Falafel, że jakiś ryt rzymski, że sedes Wakanda xD Ryczy w niebogłosy, że to niesprawiedliwe, że tradycja równa się wszystko, że przegrał wiarę. Zaczął ojca wyzywać, że dostał od niego gówniane wychowanie religijne i przez niego ma 170 grzechów lekkich, 50 ciężkich, brak łaski i obcowania ze świętymi xD Proboszcz w płacz i histeria, bo debil oszalał i trzeba dzwonić po inkwizycję, niech go zabierają do Watykanu. Ojciec powiedział debilowi, że zepsuł nam wizytę duszpasterską. Przytulił księdza i zaczął go pocieszać, a ten debil do ojca, że heretyk i bluźnierca i psuje Kościół. Ojciec nie zdzierżył i przypi%rdolił mu w jape, teraz czekamy na karetkę xD
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
Mój brat, lvl 25, zamknął się w pokoju w czasie kolędy i nie chce wyjść. Próbowałem z nim pogadać przez drzwi, to krzyknął tylko, że gardzi heretykami i z nikim nie będzie gadał, bo robi jakiś eksperyment.
Ok, mówię, powiem proboszczowi, że wyzywasz. Więc lecę do księdza na skargę, no nie, i on mówi, że z nim pogada. To idę z nim podsłuchać rozmowę. A ten krzyczy znowu przez drzwi, że ksiądz jest zdrajcą, on nim gardzi, bo nie sprawuje Ewangelii po łacinie i nie chce od niego żadnego obrazka uzurpatora. Ponadto, że pewnie staje tyłem do ołtarza i praktykuje ekumenizm. Krzyczał tak głośno, że tate przyszedł i zapytał co się dzieje. Po streszczeniu całej sytuacji ojciec tak się wku$wił, że wywalił drzwi z kopa i wlazł do jego pokoju. Powiedział do brata, że jak śmie się tak odzywać do księdza i że natychmiast ma go przeprosić. A ten debil z ryjem do ojca i gada coś od rzeczy, że jakiś Le Falafel, że jakiś ryt rzymski, że sedes Wakanda xD Ryczy w niebogłosy, że to niesprawiedliwe, że tradycja równa się wszystko, że przegrał wiarę. Zaczął ojca wyzywać, że dostał od niego gówniane wychowanie religijne i przez niego ma 170 grzechów lekkich, 50 ciężkich, brak łaski i obcowania ze świętymi xD Proboszcz w płacz i histeria, bo debil oszalał i trzeba dzwonić po inkwizycję, niech go zabierają do Watykanu. Ojciec powiedział debilowi, że zepsuł nam wizytę duszpasterską. Przytulił księdza i zaczął go pocieszać, a ten debil do ojca, że heretyk i bluźnierca i psuje Kościół. Ojciec nie zdzierżył i przypi%rdolił mu w jape, teraz czekamy na karetkę xD
#wroniecka9 #pasta
źródło: comment_1673716267UqA5wKADb9pOuX6CxePRYl.jpg
PobierzNie sprawuje czego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)