Wpis z mikrobloga

mam jedzenie w puszkach w moim domu. ludzie w mojej wsi myślą, że tutaj nikt nie mieszka a dom jest opuszczony, bo zasłonki zasłonięte 24h na dobę. jestem sam, nie mam rodziców ani przyjaciół a rodziny nie znam. nie odzywam się do nikogo. ostatnio odkryłem, że po tylu latach siedzenia przed kompem w samotności mówię z trudnością. jak już uda mi się coś przeczytać to robię to bardzo cicho. czasem mam koszmary: sni mi się, że ktos wyłamuje drzwi do mojego domu i chce mi zrobić krzywdę. dlatego zastawiłem drzwi szafą z talerzami i niepotrzebnymi szafeczkami

w moim domu bardzo śmierdzi. kiedyś śmierdziało, bo waliłem sobie konia 4 razy dziennie i chusteczki ze spermą walały się po całym pokoju. nie wietrzyłem, nie wyrzucałem. niektóre chusteczki przykleiły się do dywanu, podłogi i stołu, że udało mi się oderwać jedynie część. nazwałem to super klejem. przestałem walić sobie konia gdy z moim penisem zaczęło dziać się coś dziwnego. na początku miałem stulejkę i zignorowałem to, bo wiedziałem, że i tak nigdy nie będę mieć seksu. teraz mój penis zmienił się gnijącą, zielono-czarną, spuchłą gruszkę. nie mogę spać w nocy bo bardzo piecze i ropa ścieka przez szparki w pękniętej skórze. strasznie #!$%@?. strasznie boli. gdy piszę o tym w necie, ludzie się ze mnie śmieją i mówią, że robię sobie jaja. zastanawiam się czy nie odebrać sobie życia, w końcu nie będę mógł spać przez ból na penisie i umrę z wycieńczenia albo skończy mi się jedzenie. boję się jednak powiesić, zwłaszcza, że musiałbym wchodzić na krzesło, a moje ciało i kręgosłup boli mnie gdy się poruszam. poza tymn ie wiem jak się powiesić i boję się bólu.
  • 10