Aktywne Wpisy
Riolathe +30
3 godziny spotkania na teamsach na którym jestem bardzo potrzebna. Macie doświadczenie jak produktywnie spędzić ten wspaniały czas? Bo mnie pierwszy raz coś takiego dopadło.
#pokazmorde #pracbaza
#pokazmorde #pracbaza
ZielonaOdnowa +11
Nie wiem o co chodzi z tymi cenami mieszkań i narzekaniem na #nieruchomosci.
Cena Wrocław średnia za luty 2024 to niespełna 12k, w Warszawie niespełna 19k.
U mnie na wsi 5,5k.
No to chyba biorąc pod uwagę zarobki w tych miastach to nie są żadne wygórowane ceny, na pewno nie w stosunku do wsi.
U mnie na wsi takie przeciętne zarobki to 4,5-5k, sporo ludzi ze wsi ucieka do miast to
Cena Wrocław średnia za luty 2024 to niespełna 12k, w Warszawie niespełna 19k.
U mnie na wsi 5,5k.
No to chyba biorąc pod uwagę zarobki w tych miastach to nie są żadne wygórowane ceny, na pewno nie w stosunku do wsi.
U mnie na wsi takie przeciętne zarobki to 4,5-5k, sporo ludzi ze wsi ucieka do miast to
w moim domu bardzo śmierdzi. kiedyś śmierdziało, bo waliłem sobie konia 4 razy dziennie i chusteczki ze spermą walały się po całym pokoju. nie wietrzyłem, nie wyrzucałem. niektóre chusteczki przykleiły się do dywanu, podłogi i stołu, że udało mi się oderwać jedynie część. nazwałem to super klejem. przestałem walić sobie konia gdy z moim penisem zaczęło dziać się coś dziwnego. na początku miałem stulejkę i zignorowałem to, bo wiedziałem, że i tak nigdy nie będę mieć seksu. teraz mój penis zmienił się gnijącą, zielono-czarną, spuchłą gruszkę. nie mogę spać w nocy bo bardzo piecze i ropa ścieka przez szparki w pękniętej skórze. strasznie #!$%@?. strasznie boli. gdy piszę o tym w necie, ludzie się ze mnie śmieją i mówią, że robię sobie jaja. zastanawiam się czy nie odebrać sobie życia, w końcu nie będę mógł spać przez ból na penisie i umrę z wycieńczenia albo skończy mi się jedzenie. boję się jednak powiesić, zwłaszcza, że musiałbym wchodzić na krzesło, a moje ciało i kręgosłup boli mnie gdy się poruszam. poza tymn ie wiem jak się powiesić i boję się bólu.
Jak chcesz mogę dać Ci kotka :-) Ale pod warunkiem, że zapewnisz mu odpowiednie warunki i nie będziesz traktował jak zabawki.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu