Aktywne Wpisy
Neycza +164
Patrzcie jakiego ładnego maila dostałem! I co Kingu jak to powiedziałeś wykop to same #!$%@?* i nic nie mogą? Mamy 3 strike!!! Za tydzień kanał mleczne gówno może spaść!
#kononowicz
#kononowicz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
W klubie wpadła komuś w oko i dostała przez Pawła propozycję, może ją zachęcał - powód do tej słynnej kłótni.
Iwona odmówiła, ponoć miała w tym czasie okres - raczej się tym nie chwaliła.
Paweł podał namiary gdzie Iwona mieszka, lub Ktoś znał je wcześniej.
W każdym razie Paweł wie, że Ktoś się z Iwoną nieźle zabawia. Jest ciekawy czy wróciła, ona nie odbiera.
Dzwoni do tego kogoś (lub jego pomagiera )a ten pewnie ma wyłączony telefon, bo ma przypał i ciało a nie tak miało być..
Paweł praktycznie nie śpi i każe Kasi zadzwonić do mamy Iwony, chce wiedzieć co się dzieje.
Paweł już wie, pomaga i zaciera ślady u Iwony. Monitoruje sytuację.
Do kogo dzwonił Paweł ?????
To czy Paweł brał w tym udział odobiście rozstrzyga kwestia piętra na którym mieszkali jego dziadkowie. Do zweryfikowanej informacji nie dotarłam.
#iwonawieczorek
Akcja z telefonem z rana do starych Iwony jest krzyczącym transparentem "coś zrobiłem lub coś widziałem i jestem mega obsrany jak to się skończyło"
Ta informacja jest w artykule dwóch dziennikarzy GW Marka Sterlingowa i Romana Daszczyńskiego (z sierpnia 2010), którzy jako pierwsi pisali o sprawie zaginięcia Iwony i ją nagłośnili. Ktoś tu pisał, że to info również od policji. Szostak zainteresował się sprawą 5 lat po zaginięciu. Ponoć sms z 4.20
Kwestia tego z kim kontaktował się Paweł, albo raczej kto kontaktował się