Wpis z mikrobloga

Może nie rozumiesz znaczenia tego słowa. Nie chodzi o to by stawać na głowie lub być nieasertywnym. W związku potrzebne są wspólne zainteresowania, tematy do rozmów, podobne poglądy, wizja na życie. W teorii chcesz kogoś z kim spędzisz resztę życia bez męczenia się. Jak postawisz chaupe to zaimponujesz kobiecie zaradnością życiowa, inteligencją, stabilizacją, bezpieczeństwem. Słowo imponować możesz zamienić na słowo „pokazać”. Tylko ma co Ci będzie ta chaupa jak po 3 miesiącach
  • Odpowiedz
@miodozaur: no a nie? Jeszcze dodatkowo są takie czasy które uwydatniły ich hipergamiczną nature. Im chodzi tylko o życie na najlepszym dla siebie możliwym poziomie, są bardziej zależne od biologii niż chłopy. Natomiast chłop ma bardziej prawicowe wartości.
  • Odpowiedz
@D4Ru73K: ok.
Np. mnie nigdy nie przyszło do głowy żeby naśmiewać się z kogoś bo mało mówi albo jest niski a u kobiet to chleb powszedni i tacy faceci są u nich skreśleni.
Mnie byłoby obojętne ile kobieta zarabia, ile ma wzrostu, jak dużo mówi, czy interesuje się tym co ja czy czyms innym itd.
Chętnie posluchalbym coś o czyims hobby.
Każdy jest inny i wartościowy na swój sposób, a
  • Odpowiedz
Kobieta podświadomie szuka najlepszego samca

@bulbulator90: najlepszego dostępnego lokalnego samca. Jak jest ograniczona do lokalnej wioski to wybierze agresywnego bezrobotnego pijaka patusa o mordzie z FASem - dość częste w biednych krajach, np. w rosji czy nawet turcji masz ładne rosjanki/turczynki z lokalnymi przygłupimi ogrami, bo nie mają innego lepszego wyboru (gdzie tam 180cm i szczęka chada, gdzie tam 15k miesiecznie, gdzie tam czyste ubrania i higiena, urok osobisty i
  • Odpowiedz