Aktywne Wpisy

Kempes +213
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD

źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz
Jest to poniżające dla mężczyzn
#przegryw
Ja nie mam gadziego mózgu i nie analizuje kobiet pod kątem morda, wzrost, zarobki, wykształcenie itd raczej większość facetów też tak nie robi.
Np. mnie nigdy nie przyszło do głowy żeby naśmiewać się z kogoś bo mało mówi albo jest niski a u kobiet to chleb powszedni i tacy faceci są u nich skreśleni.
Mnie byłoby obojętne ile kobieta zarabia, ile ma wzrostu, jak dużo mówi, czy interesuje się tym co ja czy czyms innym itd.
Chętnie posluchalbym coś o czyims hobby.
Każdy jest inny i wartościowy na swój sposób, a
@bulbulator90: najlepszego dostępnego lokalnego samca. Jak jest ograniczona do lokalnej wioski to wybierze agresywnego bezrobotnego pijaka patusa o mordzie z FASem - dość częste w biednych krajach, np. w rosji czy nawet turcji masz ładne rosjanki/turczynki z lokalnymi przygłupimi ogrami, bo nie mają innego lepszego wyboru (gdzie tam 180cm i szczęka chada, gdzie tam 15k miesiecznie, gdzie tam czyste ubrania i higiena, urok osobisty i