Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Ignatzio: tysiące chłopów ma tak sam tylko nie mają znajomych ani nikogo kto ich "wyciagnie". To jest smutne i godne nagłośnienia a nie jakiś losowym normik co 4 dni w domu siedział to go znajomi reanimowali xD Ja p------e
  • Odpowiedz
  • 2
@Canova: Na tym tez polega nagłośnienie, żeby ludzie sami chcieli korzystać z pomocy. Mi psychiatra kojarzył się głównie z kaftanem. Daj mi znać o tych chłopach to sam chętnie z nimi pogadam. Dobrego piątku normiku :)
  • Odpowiedz
@Ignatzio: a prowałeś akcji z dużymi dawkami witamin, glownie witaminy D i dużym obciążeniem organizmu, mocna siłownia itp - pytam z ciekawosci, na mnie to działa
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Barte: próbowałem chyba 8000 iu d3 przez miesiąc+ mocno trenowałem na wspinaczce-
nie pomogło, jaką dawkę ty przyjmujesz, przez jak długo i co Ci dolegało wcześniej?
  • Odpowiedz
@Ignatzio:

Mi psychiatra kojarzył się głównie z kaftanem.

Ale żeby się tak swoją ignorancją po internetach chwalić, no już dajcie spokój... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ignatzio: Ja od lat tak gniję w domu, ale na szczęście nikt mnie nie zmusza do psychiatrów, bo i tak jestem samotny i ludzie mają mnie w dupie ¯\_(ツ)_/¯. Mnie też wkurzają te bezużyteczne telefony pseudozaufania jak wpisuję coś w google. Na siłę trzymają ludzi przy życiu, mimo że i tak się prónowało tych gównianych terapii i psychiatrów wiele razy.
  • Odpowiedz