Wpis z mikrobloga

Ma ktoś problem ze w losowych momentach myszka przestaje działać? Rzadko ale sie zdarza w menu normalnie dziala, wracam do gry i nic, najczesciej przy takiej akcji towarzyszy sekundowa scinka gry xD
#warzone2 #mw2 #callofduty
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tomekv23: dziwne, miałem trochę problemów z tą grą (głównie zwiechy i wyrzucenie z gry z błędem) ale myszka działała cały czas prawidłowo. Masz ją na kablu czy bezprzewodowo? W innych grach zdarzało się coś takiego?

Ja mam pada podłączonego przez bluetooth i też zdarzało się, że tracił połączenie i gra (najczęściej Forza, bo w nią wtedy głównie grałem) na chwilę przycinała, po czym wyskakiwało okienko "kontroler odłączony". Okazało się, że
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jandiabeldrugi: W innych grach ten problem nigdy nie występuje, podejrzewałem ze gra może jakimś cudem się przełącza wtedy na kontroler ale w opcjach dalej jest ustawiona mysz, zdarza się to rzadko ale wczoraj juz w momencie kiedy byliśmy 5 składem mogliśmy wygrać a przegrywam przez takie coś to potrafi zdenerwować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jandiabeldrugi: Na ten moment próbowałem juz kiedy to występuje zmieniać rozdzielczosc ustawić grę w oknie itp i nic to nie daje, restart jedynie pomaga, myślałem ze moze byc to tez wina kierownicy ktora jest podlaczona pod PC ale po odłączeniu tez wystąpił ten problem
  • Odpowiedz
gra może jakimś cudem się przełącza wtedy na kontroler ale w opcjach dalej jest ustawiona mysz

@Tomekv23: to raczej nie to, bo nawet jak gra wykryje kontroler, to mysz i tak powinna działać w tym samym momencie. Spróbowałbym przeinstalować grę albo zaktualizować sterowniki myszy. Może używasz jakiegoś programu do obsługi myszy (jak Logitech G HUB) i on powoduje problem? Wyłączyłbym go i spróbował na czysto, choć u mnie akurat nie
  • Odpowiedz