Aktywne Wpisy

Człowiek sobie siedzi w lesie w bezruchu, czeka na jelenie i inne parzystokopytne. Nie sądziłam, że w wieku 30 lat najlepszą rozrywką będzie dla mnie siedzenie w krzakach w kamuflażu i udawanie, że nie istnieje. Jedyne czego się boję to tych małych s------i kleszczy, bo jest ich niestety dużo i żadne preparaty nie pomagają. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#fotografia
#fotografia
źródło: IMG_6152
Pobierz
Vermeerrr +2
Czego e życiu najbardziej się obawiacie ? Ja się obawiaj że ktoś pozbawi mnie życia albo sama to zrobię
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja

#gw2 #guildwars2
Zależy co rozumiesz przez castera w tym przypadku. Generalnie w tej grze zazwyczaj chcesz być cały czas w melee range razem z resztą teamu.
Ale w co chcesz pograć? W open world może grać czymkolwiek. W metaeventach fajnie jest mieć coś z dużym aoe żeby tagować mobki ale generalnie praktycznie każda klasa pod tym względem daję rade.
Zauważ też, że masz dwa zestawy uzbrojenia więc może być tak, że efektywny bulid będzie zawierał b--ń 2h i zestaw dwóch innych broni.
Generalnie jak celujesz w bycie top dpsem w raidach to patrzysz na to zestawienie: https://snowcrows.com/en/benchmarks
Na wbijanie pierwszej postaci weź cokolwiek co Ci sie podoba wizualnie. Ja np grałełem Guardianem z łukiem(DragonHunter) tylko dlatego, że mi się Vibe postaci podobał, mimo że wtedy DH z bowem był bardzo słaby. Później zmieniłęm