Aktywne Wpisy

Mirki, jak naprawić tak #!$%@? brodzik bez wyciagania/wyjmowania go. Nie moja chata, wynajmujący to szuja i nie mam zamiaru z debilem współpracować ani mu fundować nowego brodzika. Jakieś pomysły?
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika
#naprawa #remontujzwykopem #hydraulika

KwadratF1 +16
#famemma Wychodki tak nadają na tę loterię i kupno losów, sypią wyzwiskami w stronę ludzi, którzy wzięli udział, a sami nawet nie wyłożą kilku dyszek na PPV bo po co skoro można oglądać na lewo i nie zapłacić ludziom za ich wykonaną pracę. Mentalna biedota od przegrywów i magicala w pigułce. Jakie to jest żałosne :D
Gość jest niskorosły no ale co tam wrzućmy 3x kulkę do bębna i wylosujmy, zobaczymy co wypadnie.
Jesteś w takim razie przeciwnikiem państwowej służby zdrowia na którą się wszyscy składamy?
@Faiko: W znacznym stopniu tak.
Jednak grubas już jest na tym świecie - nie z włąsnej winy. Jego można porównać do tego niskorosłego kaszojada - już jest na świecie i co zrobisz?
Natomiast jak rodzice tuczą gówniaka, czy też płodzą potworka, by kosic zasiłki - jest to zbrodnia.
Byłoby to jedynie karygodne, jeśliby żyli za swoje. Mógłbym to potępić, jednak skoro karzeł
@Faiko: Nie do końca. Są schorzenia powodujące tycie. No i każdy człowiek ma inne odczuwanie łaknienia. Lekki głodek dla ciebie może być wielkim głodem dla kogoś innego. Ty zjesz jabłko i się zaspokoisz, on, żeby się zaspokoic musi #!$%@?ć kilo kaszanki.
@Faiko: Tak, ale nie jest też tak, że grubas po prostu chce być gruby.
Jak chcesz poczuć się jak grubas na diecie - Spróbuj przeżyć kilka dni jedząc tylko jedno jabłko dziennie.
@Faiko: Porównujesz wygląd do choroby. Świadoma chęć przekazywania chorób swoim dzieciom tylko dlatego bo musisz koniecznie spełniać swoje własne potrzeby jest słaba.
@To_ja_moze_pozamiatam: Tutaj anegdotki niestety działają, takim zrachowaniom jak najbardziej trzeba przeciwdziałać, jedno niepotrzebne cierpienie może tutaj przeważać, nie powinno istnieć takie cierpienie
@To_ja_moze_pozamiatam: Znaczy co załóżmy, cytuj co ja napisałem jak się do czegoś odnosisz to będę mógł lepiej odpowiedzieć
W jaki sposób Twoje życie jest trudne? Kiedyś znajdziesz taką która to będzie miała w piździe...
Komentarz usunięty przez autora
@AdamKarolczak02137: Jakby biedni nie mogli mieć dzieci, to by ciebie nie było, według dzisiejszych standardów praktycznie wszyscy byli biedni 100 lat temu. A dzisiaj jesteśmy dużo bardziej zagrożeni przez niską dzietność niż 100 lat temu, więc tym bardziej biedni
@CzaryMarek: Nadal nie ma to żadnego znaczenia, żyjemy żeby przeżyć i łudzimy się że cokolwiek znaczymy
Oczywiście można się oszukiwać, ale polecam ogólnie z tym skończyć bo to nie 19 wiek
Może myślał że będzie