Aktywne Wpisy
w_glab_przeszlosci +1426
Senat Uniwersytetu Warszawskiego ma dziś podjąć decyzję w sprawie wyrzucenie Oskara Szafarowicza (znanego także jako Pisowski Oskarek i zaginiony brat Bogdanoff). Decyzja ta ma związek z rolą jaką Oskarek odegrał w szczuciu na syna posłanki Filiks, który w efekcie popełnił samobójstwo. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze i żebym już nigdy nie musiał oglądać tej mordy na moim uniwerku.
#bekazpisu #tvpis #studbaza
#bekazpisu #tvpis #studbaza

pieknylowca +265
Ale marna propaganda. "Bez samochodu żyje się lepiej" - ciekawe gdzie? Po wioskach/powiatach? Tam też trzeba może dzwonić po bolta i ubera. Nie wiem czy ludzie tworzący takie reklamy wyjechali dalej niż 30km poza ich wielkie miasto. #bekazlewactwa #uber #polska #samochody (wiem że to reklama bolta)

#nieruchomosci #mieszkanie #gospodarka #ekonomia #warszawa
Norma, nie wiem czym to jest spowodowane. Poziom obsługi i zaangazowania jest skandalicznie nieporporcjonalny do tego ile finalnie trzeba im placic... Chłop moze miec ze mnie 30k prowizji i mu sie nie chce nawet podjac rozmowy...
Nie dziwie sie absolutnie
Oglądałem parę mieszkań w Warszawie i żaden z tych patałachów nie potrafił odpowiedzieć na pytania odnośnie budynku. Każdego prosiłem, żeby w takim razie dowiedział się tych informacji od administracji. Wiec czekam parę dni i zero odzewu z ich strony. Jak po tygodniu do nich dzwoniłem, to twierdzili, że nadal nie mogą skontaktować się z administracją itp.
Po rozmowie z jednym
Dwa lata temu gdy szukałem mieszkania do kupna, znalazłem jedno z rynku wtórnego. Bardzo mi się podobało, i od razu po obejrzeniu mówię że biorę. Chciałem to brać na kredyt, i gościowi to pasowało, nie widział przeszkód. Było to w piątek, w poniedziałek wysłałem mu umowę przedwstępna, a ten odpisał że zawiesza sprawę bo "ma tragedię rodzina" Myślę #!$%@?, może
@Sibu: może chłop ma doświadczenie i jest cyniczny
Tzn jak widzi kogośz kasą do sfrajerzenia to będzie mu wchodził głęboko
A jak widzi kogoś kto liczy pieniądź i zadaje sensowne pytania to od razu estymuje