Aktywne Wpisy

maniel +343
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
gobi12 +1121
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz

Często tutaj pada stwierdzenie "zarabiam dobrze" lub "chciałbym zarabiać dobrze" ale rzadko padają kwoty. Ciekawa jestem ile to jest wg Was "dobrze"? Netto, miesięcznie.
Da sie odlozyc, Na wakacje pojechac, czasem jakies gadzety kupic "ot tak", Ostatnio znow nadplacilem polowe poostalego kredytu i za rok splace calosc. Jest ok - nie ma co narzekac :)
Jak ktoś mieszka na wiosce, gdzie ma własny dom to myślę, że 5k na rękę to dobre zarabianie.
Jak ktoś mieszka w Warszawie i wynajmuje to myślę, że od 12k na rękę zaczyna się dobre zarabianie
@klatra_: A to zalezy. Mam jakby 2 tryby pracy
1-stacjonarnie 8h pn-pt 4 tygodnie w miesiacu
2-delegacja 10h pn-sb (czasem niedziela) 3 tygodnie w miesiacu i tydzien
@klatra_: I dlatego mi wystarczy co mam na miejscu. Jestem singlem bez dzieci. Z hipoteki zostalo jeszcze 20k i po ostatniej nadplacie rata wynosi 200pln - nawet jej nie widze. W sumie oplat stalyc mam ok 1500 + jakies 500 na zarcie. Zostaje 4k. W zupelnosci wystarczy. Niech nawet bedie ze 3k zostaje - tez ok :)
Z takimi pieniędzmi chyba można sobie pozwolić na kupno nieruchomości, auta, życie na sensownym poziomie i jeszcze odłożyć coś na starość.