@Trebeliant: z tego co czytam to skuteczny. Zdziwilo mnie ze moze oddzialywac na psychike noi wysusza skore. Oczywiscie badania musze porobic najpierw. Pomogl ci ?
@Scarface83: Brałem. Pomógł, ale wysuszone wargi były i skóra schodziła płatami, więc krem trzeba było używać. Do tego okropnie się psychika pogorszyła i nie wiem czy nie namieszał coś w organizmie, bo są kłopoty z częstym wypróżnianiem.
@Scarface83: Brałem przez 8 miesięcy. Pomógł i to bardzo. Ale trzeba będzie się pomęczyć. Wysuszone usta przez cały czas, i nagle ni stąd ni zowąd może zacząć Ci lecieć krew z nosa.
@MatthewV3: ehhh nie wiedzialem ze to takie mocne ale samo nie zniknie. A mam blizny po bokach, tlusta cere, plecy, klata i na ramionach mi wychodza. Ile mozna sie meczyc
@Scarface83: W skutkach ubocznych są też myśli i próby samobójcze. Co prawda bardzo rzadko występują ale jednak. Chociaż ja podczas kuracji Izotekiem już miałem myśli samobójcze, a żyję dalej XD
@MatthewV3: czyli jednak ehh @Durisil: ja sie zawsze wstydzilem swojej cery, budze sie i leci krew z jakies rozdrapanej chrosty, chyba nie da sie moich lekow nasilic xD
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora