Mirki, ponieważ zgadzam się że dużą rolę w #przegryw odgrywa wygląd, a często wzrost, zastanawiałam się czy gdyby nie brać pod uwagę kasy, rozważylibyście którąś z tych opcji. Wiem że pytanie absurdalne bo duża kasa = brak przegrywu.
@kosmik: to drugie lepsze bo to pierwsze niezdrowe. nawet nie musi byc azja może być bliski wschód jak cie nie zabiją. a w ogóle to lepiej się nie przejmować
@hiperchimera: no najlepsze wyjście zapewne. Jednak gdy średni wzrost facetów jest w Polsce 176, to zadanie się robi dość trudnawe. Pewnie nie jest niewykonalne, jednak gdy pod ręką dużo wysokich facetów, nie tylko księżniczki wybierają wyższych, takie realia.
@debi5s: zgadzam się w sumie. Ja to kurdupel damski, więc akurat tym się odnośnie siebie nie przejmuję(faceci rzadziej szukają modelki niż babki modela pod względem wzrostu). Znam po prostu dwóch niskich facetów, dość mocno się przejmujących i stąd zainteresowanie tematem.
@kosmik: Wybrałbym już tę drugą opcję z dwojga, bo za samo bycie egzotycznym już można mieć jakies punkty, a niektórym łatwiej się rozmawia w obcym języku, niż w swoim własnym.
Ale ogólnie to bym się tak na tym wzroście nie skupiał. Niscy faceci, ale tacy przebojowi i lubiani i tak znajdują lepsze partnerki, niż ci przystojniejsi, ale za to nieprzyjemni w obyciu. Z kolei jak przegryw nagle stanie się wyższy, to
1) "tylko" jakieś 300, 400 tys. zł i cholera wie ile bólu, a ryzyko powikłań pewnie nieskończone
https://wydluzaniekonczyn.pl/cennik/
2)przeprowadzka do kraju gdzie społeczeństwo jest niższe od polskiego, często jest to trzeci swiat; zostanie imigrantem i odróżniającym się wyglądem, ale za to powyżej średniej wzrostu mężczyzn
https://www.tanie-loty.com.pl/blogi/10737-gdzie-mieszkaja-najwyzsi-i-najnizsi-ludzie-na-swiecie.html
#gownowpis
Nudno jest samemu, ale bez przesady, żeby takie zmiany robić pod kobiety xd
Pewnie nie jest niewykonalne, jednak gdy pod ręką dużo wysokich facetów, nie tylko księżniczki wybierają wyższych, takie realia.
Znam po prostu dwóch niskich facetów, dość mocno się przejmujących i stąd zainteresowanie tematem.
1 - tak
2 - nie
Ale ogólnie to bym się tak na tym wzroście nie skupiał. Niscy faceci, ale tacy przebojowi i lubiani i tak znajdują lepsze partnerki, niż ci przystojniejsi, ale za to nieprzyjemni w obyciu. Z kolei jak przegryw nagle stanie się wyższy, to