Aktywne Wpisy

laventel +36
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Tytyka +181
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz

#kiciochpyta
źródło: comment_1673360799y4KJjA8uSOVWV1SENgmqvb.jpg
Pobierz@niezdefiniowany: Scukrzyły się? Taka pierwsza myśl, ale przyznam, że nie widziałem nigdy w takiej postaci.
@heez: niee, to zwykłe rodzynki są
@CzajkaRuchajka: @pawelJG: @sammler: no tak wyglądają jak scukrzone, ale ten wygląd nie zachęca żeby je nawet spróbować xD nigdy takich nie miałem. No i co takie scukrzenie mogło spowodować i czy to dalej zjadliwe? :P
@niezdefiniowany: Wydobył się z nich sok, który po odparowaniu wody tak właśnie wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°). Trochę jak scukrzony miód (na zdjęciu niżej).
źródło: comment_1673364212TiXiOJnRrqiS0agtiXW993.jpg
PobierzCo prawda nie dostałem odpowiedzi czy to jadalne, a jedynie, że wszystko u nich od dostawcy przez produkcję do magazynu było ok, a rodzynki wyglądają tak, bo były prawdopodobnie źle przechowywane (w lato bym to bardziej zrozumiał). Mam dostać kartę przedpłaconą na 20zł do Lidla :)