Aktywne Wpisy

silquer +799
Psiarze to, psiarze tamto. Gówien nie sprzątają syfiarze. A jak tam wasze zawalone chodniki sretardami? Poszczelało 5 sekund i do domku co?Tego sprzątać już nie trzeba?
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki

źródło: temp_file7568977130591482969
Pobierz
_lorem_ipsum_ +23
Co jest ze mną nie tak?
Studia: w lutym kończę studia (zajęcia już skończyłem tylko obrona została, zaoczne)
Praca: pracuję w IT (mała lokalna firma o której nikt nie słyszał)
Znajomi: 0 (słownie zero)
Studia: w lutym kończę studia (zajęcia już skończyłem tylko obrona została, zaoczne)
Praca: pracuję w IT (mała lokalna firma o której nikt nie słyszał)
Znajomi: 0 (słownie zero)
#januszeparkowania #warszawa #bmw #sebastjanki
źródło: comment_1673352321OpePEHshFPLIcpEliOZcL1.jpg
PobierzWy chyba nie wiecie jak w Austrii czy Włoszech ludzie potrafią parkować, o UK już nie wspomnę bo tutaj jest every man for himself xD
No ale to wykop gdzie ludzie boja się jeździć autami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sorek: nie, nikt nie umarł. Od nasrania Ci na dywan też nikt by nie umarł, ale jednak ma się na tyle godności i rozumu żeby tego nie robić.
@Vladimir_Kotkov: ale tu jest przepis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś nasra na 5min ale posprząta tak że nie będzie śladu to chyba problemu nie ma, prawda? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16733543724EXQLrIIaTsazFfn8VrMbi.jpg
Pobierzpewnych zasad nie powinno się łamać, bo ludzie to egoiści, więc jak dasz palec, wezmą cała rękę.
@sorek: no ja widziałem jak ci p------i Austriacy parkują na parkingach! Debile!
@Vladimir_Kotkov: dziwnym trafem dyskutujesz z k0nfederatą i bmiarzem w jednej osobie, więc zgaduję że sam tak robi xD
@sorek: jak ktoś ci nasra na głowę to umrzesz od tego?
@sorek: wszędzie zadarzaja się zjeby które jeździć nie potrafią