Aktywne Wpisy

Melkovva_ +3
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.5% (1092)
- nie 7.5% (89)

Kopytnik_1 +24
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #badoo #ciekawostki
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też

źródło: temp_file1720031870778291555
Pobierz
#rozowepaski
Oczywiście, że kompleksy są - bo prawdopodobnie oglądasz na necie kobiety, które są po operacjach u porownujesz siebie do nich. Rachunek jest prosty - jeżeli tak ci zależy na wyglądzie, to zainwestuj w niego. W żadnym wypadku nie mam na myśli
z kimś na boku będąc w związku
@MrMas: są nieestetyczne, ale kobiety miewają mają o wiele gorsze wady. Na przykład potrafią p-----------ć się o byle g---o zupełnie bez sensu, a potem grać ofiarę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pod koniec liceum miałem dziewczynę z rozstępami na pupie i piersiach - wysoka dziewczyna i ogólnie szczupła - brzuch całkiem płaski z mocno napiętą skórą.
Nic mnie te rostępny nie obchodziły. Obchodziło mnie, że mam fajną dziewczynę (z dużymi cyckami)
@MrMas: nie, rozstępy są spoko. A zaniedbanie i otyłość sugeruje po prostu zaniedbanie i otyłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kraciach: i robienie z błahych problemów mega ultra ważnych spraw
Mój były myślał ze to jakieś blizny pooperacyjne XD
Ale no cóż życie. Nie są jakieś super brzydkie, trzeba być na prawdę płytki, żeby przekreślać kogoś z tego powodu.