Aktywne Wpisy
xfre +164
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Sl_w_k_1 +9
Mam syna z którym przez ostatnie 5 lat wakacje spędzaliśmy baaardzi aktywnie. W ramach wyjazdu uczestniczyliśmy zawsze w zawodach sportowych.
Na zasadzie rano start, godzina może dwie i potem wolne.
Odkąd pamiętam nie był szczęśliwy z tego powodu.
Teraz po raz pierwszy w życiu jesteśmy na wakacjach alliclusive.
Nic nie robimy, śpimy, jemy i leżymy.
Też nie jest zadowolony.
Jak można pomóc komuś kto cały czas widzi w połowie pustą szklankę?
#
Na zasadzie rano start, godzina może dwie i potem wolne.
Odkąd pamiętam nie był szczęśliwy z tego powodu.
Teraz po raz pierwszy w życiu jesteśmy na wakacjach alliclusive.
Nic nie robimy, śpimy, jemy i leżymy.
Też nie jest zadowolony.
Jak można pomóc komuś kto cały czas widzi w połowie pustą szklankę?
#
Szukam sobie swojego pierwszego, by ogarnąć ćwiczenia, które będą brały pod uwagę także moje chore kolanko (chlip)
Ogólnie to firma jakaś turbo nowa na to wychodzi. Jeszcze nie ma jej na google, nie ma fanpage, ale widziałam, że pod tym adresem, który mi podał, to miesiąc temu dopiero wycofali ogłoszenie (więc to tak jakby, ktoś wynajął właśnie salę ~ miesiąc temu)
Czy jak pójdę na spotkanie to stracę narządy, czy wybiorę się na wycieczkę za granicę (wraz z nowymi, lubieżnymi ciuchami i bez dokumentów?)
#heheszki #mikrokoksy #silownia #pytaniedoeksperta
spotkanie przy kawie wydaje sie byc jak najbardziej ok.
@Wrrronika: Ogólnie to #!$%@?. Większość trenerów nie potrafi trenować zdrowych ludzi, nie mówiąc już o tych z chorymi kolanami. Zacząłbym od znalezienia kompetentnego fizjoterapeuty (tylko tu też uważaj bo w #!$%@? partaczy jest).
Czyli to w sumie normalka, by się umawiać na pierwsze spotkanie, tak bez treningu, tylko by pogadać o potrzebach i zrobić wywiad? :O
@vizori: Dzięki, może to faktycznie dobry kierunek (✌ ゚ ∀ ゚)
@Wrrronika: I już lampka ostrzegawcza miga.
@ngc: Ok, odpuszczam sobie zwykłych trenerów i będę szukać wśród fizjoterapeutów kogoś, dzięki za polecenie ʕ•ᴥ•ʔ
Ciekawe czy znajdę kogoś w swoim budżecie xD
Najwyżej będę skazana na zaczepianie ludzi na siłowni. Prośby by sprawdzali, czy sobie nie szkodzę, wykonując krzywo ćwiczenia, znalezione w necie (ʘ
@Wrrronika: Broń boże, #!$%@? się XD
@Wrrronika: gdzie chcesz trenować? polecę kogoś sprawdzonego. O ile spotkanie wcześniej spoko, to reszta jest zwykle scamem.
To nie atak na ciebie, tylko zwykla ciekawosc, bo jestes poczatkujaca i nie masz szans odroznic kogos slabego od dobrego. Ale jakim cudem wynalazlas kogos takiego skoro nie ma go na goole
Zależy mi na babie <100, ale w sumie przeżyję większy koszt, jeśli finalnie będę mogła potem sama trenować znając odpowiednie ćwiczenia
1. ,,Trener personalny Szczecin"
Pierwsza niereklamowana strona to oferteo
2. Wysyłam zapytanie na konkretne usługi, gość sam widzi moje ogłoszenie i do mnie pisze z ofertą
3. Pisząc dowiaduję się o gościu, a tekst marketingowy miał zacny, więc nawet się zastanawiałam czy nie zrezygnować z mojego warunku o tym, że szukam baby xD
O ile mu jakieś sterydy czy coś nie usunęły beniza, że stał się babą, to niestety nie jest kimś kogo szukam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale dzięki za poleconko, pewnie i tak nie jest w moim bieda-budżecie xD