Aktywne Wpisy

puexam +104

ol_Io +423
pamiętasz jak Michał vel Margot Szutowicz zebrał 317,000 PLN i zniknął z pieniędzmi na wakajki?
#lgbt #nostalgia #kiedystobylo #bekazlewactwa
#lgbt #nostalgia #kiedystobylo #bekazlewactwa

Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Gdzie kupić dobrą replike która nie zepsuje sie po tygodniu. Może byc repliki24h? konkretnie submariner
#zegarki
Ja w przeciwieństwie do mirków @teh4esz: @Del: nie widzę nic złego w tym że ktoś chce dobry zegarek ale sprzeciwia się sztucznemu windowaniu wartości swoich produktów przez rolexa dlatego polecam Ci ten sklep i tę ofertę: http://www.upscalerolex.pl/product/rolex-submariner-meskie-116610ln-automatyczny-40mm/
Tam czarny Submariner jako dobrze wykonany
Poziom ten sam, co kupowanie GooPhonów z logo
@FightMaker: dlatego w spojlerze napisałem że komentarz powstał wyłącznie w celach humorystycznych. Owszem, uważam że ceny Rolexów są nadmuchane ale nie na tyle żeby kupować #!$%@?ę i celowo wyśmiałem tańsze zegarki żeby op zrozumiał że jakość kosztuje i nie opłaca się kupować podróbki.
Jedyna osoba która oszukasz będziesz ty sam. Kup sobie jakiegos Tissota, czy Longinesa lepiej.
@aarahon: Ja widzę w używaniu loga innego producenta na swoich produktach podobnych do produktów tego producenta. Jak se zrobisz zegarek podobny do Roleksa, ale nakleisz na nim swoje logo, to ok, nie
Za tyle można już kupić ładny, robiący blink blink, zegarek. Podróbą pocieszysz się do momentu, aż nie spełni ona swojej roli, czyli zapyta Cię ktoś: ,,ooo fajny zegarek! Wow, powiedz coś więcej o tym Rolexie.,, i zaczniesz żałować, że masz to na ręce i zwraca uwagę.
Przemyśl, lub kup tanią za kilka stów z olx, z zobaczeniem na żywo by wybić to sobie z
Jedyna osoba która oszukasz będziesz ty sam. Kup sobie jakiegos Tissota, czy Longinesa lepiej.
@chiefeng:
Znałem taka osobę. Firma, nowy Cayenne z salonu a na łapie
Osobom które podpowiedziały w jakie miejsca zajrzeć bardzo dziękuje za podpowiedzi.
A ludzia którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem, No cóż, zmarnowaliście tylko trochę cennej życiowej energi na pisanie postów mijających się z celem .