Aktywne Wpisy
ZanZani +56
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Davn +221
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Więc jak wówczas to pewnie pobiera te 2000.
W elektryce najmniejsze straty są jak coś działa na swojej nominalnej mocy. Straty są kiedy próbujemy sterować urządzeniami wielkiej mocy. Więc jak działa na full to jest najsprawniejszy
@feliciana: to nie jest zakres ziomek.
Producent oferuje modele o różnych mocach i sobie możesz wybrać.
Grzałka pracuje -
u nas 700zł
https://allegro.pl/oferta/grzejnik-panelowy-olejowy-elektryczny-lcd-2000-w-10071481488
słownie
zero kropka pięć WATA
@feliciana: noooo, elektryczny z olejem w środku
Więc jeśli masz 15st i chcesz nagrzać to obojętnie czy ustawisz 25 czy 30 - będzie grzał cały czas tak samo. Po prostu przy 25st się wyłączy wcześniej.
Inna sprawa co oznacza na nim te 15 czy 25st