Problem. Zmywarka nie odpompowuje wody, załącza się na minutę, potem kilka minut przerwy i z powrotem. Niby osłona pompy czasem przecieka, a czasem nie (zamówiłem nową, ale będzie dopiero we wtorek). Nie mogę odłączyć zmywarki od gniazdka, bo jakiś mózg dostawił zmywarkę na płasko z wtyczką ( ͡°͜ʖ͡°). A obwód elektryczny jest wspólny dla kuchni i salonu ( ͡°ʖ̯͡°), wiec wyłączanie korków tez odpada. Żaden reset nie zmienia nic w zmywarce, zostawienie bez prądu na całą noc również. Jak to cholerstwo wyłączyć? #zmywarka #majsterkowanie #elektryka #elektronika #bosch
@Jarek_P: Aż mi się przypomniała fucha 10 minut po drodze do klienta miałem tylko zabrać zmywarkę i przywieźć na warsztat xD No i właśnie się okazało, że cała zmywara (pod blatem i boki) przyklejone na piankę, listwy blachowkrętami, blatu i mebli nie idzie ruszyć bo nad blatem szkło przyklejone do ściany (i do blatu). No i cyk, 2h wyrywania XD
#zmywarka #majsterkowanie #elektryka #elektronika #bosch
Aż mi się przypomniała fucha 10 minut po drodze do klienta miałem tylko zabrać zmywarkę i przywieźć na warsztat xD
No i właśnie się okazało, że cała zmywara (pod blatem i boki) przyklejone na piankę, listwy blachowkrętami, blatu i mebli nie idzie ruszyć bo nad blatem szkło przyklejone do ściany (i do blatu). No i cyk, 2h wyrywania XD