Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Greensy +59
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz

Jak już mówiłem, jak jesteś gotów ryzykować, to trzeba pokazać od początku jak daleko jesteś w stanie się posunąć, a nie "wciągać". Wojna nuklearna to zbyt poważna sprawa, żeby się bawić w jakieś zblefowanie Putina, mówienie o
Dajesz tu mnóstwo założeń i tego co się by stało jakby ktoś zrobił tak a nie inaczej mając 0.01% wiedzy i doświadczenia jakimi dysponują eksperci których ma w sztabie i których reprezentuje biden. Bo sam nie siedzi i nie wymyśla że teraz to sobie da np Ukrainie Bradleye
1) odpowiedź USA -> i sytuacja między mocarstwami atomowymi jakiej nie widzieliśmy w historii ludzkości
2) brak odpowiedzi USA -> totalne rozłożenie ładu światowego i potencjalnie dalszą eskalacje Rosji na wschodnią flankę NATO (skoro nie jesteście gotowi na odpowiedź po użyciu niuków, to co zrobicie jak zajmiemy Państwa Bałtyckie?), a także pewnie inwazje Chin