Aktywne Wpisy

EvilToy +55
Po co się tak obnosić ze swoją orientacją? Toleruje takich ludzi i nie dyskryminuje, ale ich upodobania seksualne powinny zostać w domu. Nikogo nie obchodzi komu Bosak wkłada.
#neuropa #bekazprawakow
#neuropa #bekazprawakow

robertkk +159
Bylem w biedronce i starsza pani przy kasie pytala po ile jest ciasto (14 zl za cale), gdy dostala odpowiedz, to powiedziala, ze podziekuje i nie wezmie.
Za nia w kasie stal ukrainiec i powiedzial, ze niech pani chwile poczeka i jak byla jego kolej to kupil jej to ciasto (。◕‿‿◕。)
Pewnie zaraz mi ktos napisze, ze byl tym ciastem, ale wierzcie lub nie, milo
Za nia w kasie stal ukrainiec i powiedzial, ze niech pani chwile poczeka i jak byla jego kolej to kupil jej to ciasto (。◕‿‿◕。)
Pewnie zaraz mi ktos napisze, ze byl tym ciastem, ale wierzcie lub nie, milo

Współczuję Wam mirasy. Dziś jest najlepszy czas na granie. Mamy pieniądze i gry są w swoim najlepszym momencie, i z czasem nie jest tak najgorzej. Ten rok był wspaniały, człowiek jechał po Elden Ring w pudełku do sklepu albo po Ragnarok do paczkomatu i miał taką frajdę. (。◕‿‿◕。)
Nie mielcie po raz setny tego Goticzka czy San Andreas. Jest tyle rzeczy do sprawdzenia. Pytałem kiedyś zblazowanego mirka, w nowe topowe AAA grasz? Nie. W soulsiki grasz? Nie. Gry od Nintendo? Też nie. Ale grać w co nie ma, a jak coś znajdzie to radości nie ma.
Ja patrząc na listy najlepszych gier tego roku, no to widzę, że nie ma czasu sprawdzić wielu rzeczy. Gier AA, indyków. Mamy tego teraz taki urodzaj.
Pozdrawiam mirasów wciąż gierkowych entuzjastów, jest dobrze, dobrze robicie, dobrze wszystko jest w porządku, jest git pozdrawiam całe gierkowo, dobrych gejmerów i niech sie to trzyma. Rok 2023 szykuje się wybornie. Np. nowa Zelda, FFXVI, nowa gra od Team Ninja, a to tylko przykładowe 3 gry z długaśnej listy nadchodzących sztosów.
#ps5 #ps4 #xbox #xboxseriesx #nintendoswitch #gry #konsole
@Malenaa: GOW:R top do końca, z czasem - wraz z rozwinięciem walki i ataków runicznych - będzie jeszcze miodniej się walczyło. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Theos: jeśli rzeczywiście próbują znaleźć grę dla siebie, bez uprzedzeń i narzekania że "kiedyś to było" to tak, ale w innym przypadku to tylko na nich pluć, bo swoim boomerskim narzekaniem, że teraz gry gorsze, teraz to tylko skoki na kasę czy coś, to właśnie sami się skazują na to, że nie chcą znaleźć gry która ich wciągnie.
Mi osobiście ten problem rozwiązała przesiadka z PC na konsole
fire emblem awakening
każdy kirby
Mario 3d land
Bravely default
tam jest bardzo dużo gier
@Olcziq: często widzę takie sytuację, chuop kupił PS5/Switcha i ma ochotę pykać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@klik34: @vieniasn: ode mnie 3 Zeldy (przechodziłem MM i ALBP na 3dsie i były kapitalne), Metroid SR,
Gdybym sam napisał że ostatnio grałem w W3, RDR2 i coś z AC to też bym miał dosyć gier, prawdopodobnie do końca życia.
@Theos: Ja już dawno oduczyłem się hajpowania na gierki na podstawie zapowiedzi, bo większość AAA zwyczajnie okazuje się wydmuszkami z mechanikami na poziomie właśnie wspomnianego przez Ciebie San Andreas, ale opakowanych w ładną graficzkę, bo tym teraz kusi się graczy.
Pamiętajmy o tym, że mamy 2023, a nie 2013 albo wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Grałem w 3 gry AAA w tym roku. Elden Ring, Horizon FW, GOW Ragnarok. Wszystkie były hajpowane i wszystkie dowiozły. Absolutny top w swoich gatunkach.
Ogólnie zdecydowanie fanem Soulsów nie jestem i nie grałem, ale czy Elden Ring też nie jest grą, która nie zaskakuje niczym nowym, a jest po prostu tym co fani Soulsów polubili już za czasów DS3 kilka lat temu, wsadzonym do otwartego świata? Animacje czy grafika też przecież odbiegają od standardów 2022.
Lepiej mam z liniowymi produkcjami jak The Last od Us albo Soulsami.
Najwięcej frajdy, polecam wszystkim którzy mają kryzys gracza, są dla mnie mniejsze tytuły i indyki. Te gry mają coś w sobie co wciąga duża bardziej niż
Ale i tak to nie pasuje do Elden Ringa, bo akurat ta gra zaskoczyła skalą i otwartym światem (ma swoje problemy w pobocznych aktywnościach, ale podejście do otwartego świata i eksploracji jest świeże i inne niż w reszcie openworldów).
Właśnie w ten weekend skończyłem Ender Lilies i Nier Gestalt - obie wciągnęły na parę ładnych godzin, gdzie ostatnio tak samo marudziłem, że nie mam w co grać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Majki2342: generalnie rozumiem, że otwartoświatowe zamulacze nie sprawiają frajdy (bardzo częsty powód znudzenia grami, po prostu trzeba spróbować inne gry bo inne są #pdk), ale jednak nie sprowadzałbym tego do "różnią się tylko historią, mechaniką i przemieszczaniem się", bo to są kluczowe sprawy.
Wszystkie te tytuły trawią w jakiś większy lub