Aktywne Wpisy
darkmen2905 +55
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

eaxata +2
Sprzedawaliście kiedyś złom?

Patrzcie co Białorusini walczący w Ukraińskiej obronie terytorialnej mi właśnie na PW wysłali ( ͡º ͜ʖ͡º) 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#ukraina #rosja #wojna
źródło: comment_1673111742yhtl1FOepSkMMUKdgKBhmO.jpg
Pobierzźródło: comment_1673130206TcjpHhzVyu7jytl9DPQMBa.jpg
Pobierz@Subtelny_Prostak: I tylko tyle, bo oby nie realizować. Jesteśmy najbogatszym z tych krajów, więc domyśl się kto musiałby się składać na ten bajzel w największym stopniu.
@tellet: Jest takie ważne słowo inwestycja
Mhm i jeszcze taki zwrot jak "stopa zwrotu".
Co dostaniesz w zamian poza zubożeniem własnego kraju? Kawałek gruntu, brak sensownego przemysłu, brak high-tech, brak usług. Biedny, śmierdzący rów świata i miliony gęb do wykarmienia.
O podejściu Litwinów do Polaków nawet nie mam co wspominać, bo to tylko trochę ucywilizowane ukry, które liznęły trochę Europy. Niechęć pozostała.