Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: standardowo - śmieci się wyniosły i głowa do góry. Skup się na sobie i może to teraz jeszcze do Ciebie nie dociera, ale dostałaś szansę. Daj sobie czas na przeżycie tego, ja po rozstaniu dźwigałem się pół roku. Wszystkiego dobrego :)
  • Odpowiedz
OP: Tu Opka. Niestety to nie bait, choć wiem jak to brzmi. I chciałabym żeby to był jeden wielki żart.
@facefear: naprawdę mi przykro, nie dlatego, że mnie rzucił, ale że liczył się dla Niego tylko wygląd tej drugiej laski. On za nią lata, a ona ma kompletnie w dupie... czuje się wewnętrznie upokorzona
---

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Naprawdę mi przykro i współczuję Ci, bo to bardzo bolesne być porzuconym przez kogoś. Wiem, że musi jakiś czas minąć zanim przeżyjesz tą stratę i zaczniesz patrzeć na tą relację z dystansem, jednak to mało prawdopodobne, że Cię rzucił, bo spodobała mu się pierwsza lepsza Karynka. Bardziej prawdopodobne jest, że rzucił Cię ponieważ między Wami już od dłuższego czasu coś nie grało, a Karynka była tylko impulsem, pretekstem, żeby
  • Odpowiedz
OP: @marietta335: Hej, dzięki za odpowiedź. Ogólnie, to rozstaniu już było jakiś czas temu, ale wtedy powiedział "że nie pasujemy do siebie". I jakoś to przebolałam, patrząc z logicznego punktu widzenia, to rzeczywiście mieliśmy inne cele. No ale, wcześniej to jakoś się dogadywaliśmy. Już kilka rzeczy przemyślałam i wiem, gdzie mogłam coś inaczej zrobić.
Batdzo mnie to boli, że ktoś mógł mu tak zawrócić głowę, totalnie go olewając. Boję
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Pewnie czujesz się teraz odrzucona, może nawet upokorzona jego zachowaniem, ale to on zachował się niedojrzale, to nie ma nic wspólnego z Tobą. W związku wygląd ma znaczenie, ale nie aż takie duże jak niektórzy mu przypisują. W związku ważniejsze są inne rzeczy, np. pewna dojrzałość emocjonalna, której temu facetowi zabrakło. Być może to zabrzmi banalnie, ale jestem przekonana, że na świecie są mądrzy mężczyźni, którzy mają prawidłowo ustalone
  • Odpowiedz