Aktywne Wpisy

pastibox +29
Wrocław x3 r/r XD
Piękne dynamiki nam się rysują.
Ciekawe w tym roku będą wakacje, bo będą kończyć się roczne umowy zawierane w szczycie szaleństwa na wyścigi :)
Idę o zakład, że większość tego co było podpisywane rok temu wróci zaraz zasilić wykresy olxata.
Pro tip dla landlordów: informacja w ogłoszeniu, że mieszkanie nie jest w kredycie napewno uatrakcyjni ofertę XD, może być do tego jakieś CV lub profil na linkedin. Zawsze
Piękne dynamiki nam się rysują.
Ciekawe w tym roku będą wakacje, bo będą kończyć się roczne umowy zawierane w szczycie szaleństwa na wyścigi :)
Idę o zakład, że większość tego co było podpisywane rok temu wróci zaraz zasilić wykresy olxata.
Pro tip dla landlordów: informacja w ogłoszeniu, że mieszkanie nie jest w kredycie napewno uatrakcyjni ofertę XD, może być do tego jakieś CV lub profil na linkedin. Zawsze

drylu09 +5

Oj pechowy to był dla mnie wyjazd.
Po pierwszych 10km rozwaliłem okulary, następnie w drodze powrotnej opona zjadła kolczyk, myślę luz wymienię dętkę i gra gitara, ale jak to ja zapomniałem zamienić dętki z szosy na dętki do mtb-ka w podsiodłówce (╯°□°)╯︵ ┻━┻, oczywiście pompki nie wożę bo po co 2 naboje CO2 wystarczą(bo przecież mam dętki na zapas xD), na nabojach doturlałem się jeszcze ok 15km i finalnie 13km od domu musiałem dzwonić po rescue car.
#rowerowyrownik #wykoptribanclub #rower #mtb
Skrypt | Statystyki
Zaletą jest brak brzydkiej podsiodlowki
Koła vinci bez otworow na nyple, zawory muc-off opony veloflex corsa race, mleko stans 40ml.
Przy gp5000 bylo ponpowane co jazdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogolnie jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania.