Wpis z mikrobloga

Niepotrzebnie zajeżdżałem na weekend do rodziców i wspólnie z nimi obejrzałem konferencje.

Mówię, ze wojna, że konkrety, że nasza przyszłość, żeby chociaż na moment przestali #!$%@?ć o opozycji i przestali sobie populistycznie lizać jaja. Że to nie na miejscu, że to im szkodzi. Tylko tyle. Stary podniósł głos, matka mu wtórowała. Zaczęły się epitety w moim kierunku.

Od rana milutcy, zjedliśmy razem z moją różową wspólnie śniadanie i obiad. Dostali na chwilę dawkę propagandy i zmienili się w innych ludzi. Kwestia 5, może niecałych 10 minut. Odjechaliśmy stamtąd w cholerę.

Niech was kierwa szlag, socjotechnicy i pijarowcy.

#wojna #ukraina #bekazpisu #propaganda
  • 36
@iee666: Co ty #!$%@?. O ile dało się przełknąć gierkowską propagandę Szczepańskiego która narobiła wystarczająco szkód, to za takie bezczelne robienie wody z mózgu w dzisiejszych czasach nalezą się z miejsca paragrafy. To nie są standardy współczesnego cywilizowanego państwa.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 670
@eeehhh: problem w tym, że ktokolwiek przyjdzie po pisiorach to będzie wiedział, że takie grube rzeczy ze społeczeństwem przechodziły i też będzie go kusiło, żeby to powtarzać. Dlatego to co robią jest podwójnie destrukcyjne i szkodliwe.
problem w tym, że ktokolwiek przyjdzie po pisiorach to będzie wiedział, że takie grube rzeczy ze społeczeństwem przechodziły i też będzie go kusiło, żeby to powtarzać.

@jast: i to jest nasze największe zagrożenie :(
Dam jeszcze jakaś wiarę na dożycie lepszych czasów jeżeli zacznie się wsadzanie i karanie tych co do tej pory dopuścili się łamania prawa pełniąc funkcje związane z rządem.
@eeehhh: ludzie w tym kraju są albo skrajnie głupi albo im już wszystko obojętne. Można ładować ludzi na hajs a gdy się orientuja to sprawę przeczekać i zrobić po cichu to samo. żadnych protestów, przewrotów, nic. Jedynie w necie se podpiszemy jak to Kaczyński i resztę tych #!$%@? złodziei a życie się toczy swoim biegiem.

Kraj spisany na straty. Znowu.
jak ktoś siedzi na wykopie to propaganda w TVP znika, czy co Ty chciałeś przez to przekazać? xD

@BennyLava: Dlaczego ma znikać? Tylko tyle z czytania ze zrozumieniem wyniosłeś ze szkoły?

Nie budzi w Tobie żadnych emocji fakt, że człowiek publicznie ubliża rodzicom, samemu będąc pod wpływem o wiele gorszej propagandy tu na Wykopie?
Dlaczego ma znikać? Tylko tyle z czytania ze zrozumieniem wyniosłeś ze szkoły?

@Kapitalista777: to skoro nie znika to nie rozumiem co ma fakt przebywania OPa na wykopie do propagandy w TVP.

Nie budzi w Tobie żadnych emocji fakt

Nie.

samemu będąc pod wpływem o wiele gorszej propagandy tu na Wykopie?

Dawaj konkrety, ale konkretnie, której to propagandzie OP ulega.
@BennyLava: Tej samej która "dzień w dzień sączy się z TV", dzień w dzień sączy się na Wykopie. Tylko zwrot przeciwny.

to skoro nie znika to nie rozumiem co ma fakt przebywania OPa na wykopie do propagandy w TVP.

To skoro nie znika ta w TVP, to znaczy, że nie znika też ta z Wykopu.

W całej sytuacji paradne jest to, że ktoś wyśmiewa się z drugiego, że jest idiota, bo
Tej samej która "dzień w dzień sączy się z TV", dzień w dzień sączy się na Wykopie. Tylko zwrot przeciwny.

@Kapitalista777: zapytałem o konkrety i nie potrafisz odpowiedzieć, tylko rzucasz jakimiś ogólnikowymi hasełkami. Zero zaskoczenia.
@eeehhh: problem w tym, że ktokolwiek przyjdzie po pisiorach to będzie wiedział, że takie grube rzeczy ze społeczeństwem przechodziły i też będzie go kusiło, żeby to powtarzać. Dlatego to co robią jest podwójnie destrukcyjne i szkodliwe.

@jast: Dokladnie, dlatego moim zdaniem ten co przyjdzie po nich powinien ich skazac na szafot i powiesic wszystkich z PiSu.
Obywatele nawet nie pierdną :P
@eeehhh nic sie nie martw z moimi jest to samo Ojciec tam może jeszcze ma jakąś resztkę rozumu gdzieś tam stara się porównać to co na TVN polsat tvp, ale już Matka tylko TVp i tylko Jarek
@jast: Inne partie mają wyborców, PiS ma wyznawców. Ludzie którzy głosują na PiS uwielbiają taki a nie inny przekaz, jasny podział na MY i ONi, jednoznacznie wskazanie wrogów, słodkie pierdzenie o rodzinnych wartościach, a na koniec to wszystko polane kościółkowym sosem. Normalny wyborca nie da sobie wcisnąć takiego szajsu, trzeba być fanatykiem. Dlatego uważam ze o ile do władzy nie dorwie się kolejna populistyczna partia w stylu Konfederacji, to takie coś
@eeehhh: Niestety u mnie tematu polityki w rodzinie ze starszymi osobami lub matkami z 500+ lepiej nie tykać. Zaczyna się agresja i powtarzanie totalnych bzdur z TV. Najbardziej mnie rozbraja wyciąganie Tuska i Niemców jako argumentu. Tak jest nie tylko w TVP, ale ludzie naprawdę to robią. A jak musztarda potaniała to był zachwyt, no ja pier**** xD
trzeba za wszelką cenę odsunąć pis od wladzy, starzy ludzie są mało inteligentni, zaakceptuj to

@Bounty:

Parlamentarne 2019 - PIS wygrywa w kazdej grupie wiekowej
Parlamentarne 2015 - PIS wygrywa w kazdej grupie wiekowej
Prezydenckie 2020 - Duda wygrywa od >50 lat
Prezydenckie 2015 - Duda NIE wygral w grupie 30-39

Nie ma co upraszczac ze PIS popieraja tylko i wylacznie emeryci. To narod ich wybral, caly.
@eeehhh: Wczoraj przyjechała rodzina, to się nasłuchałem o PO i Tusku złodzieju. Wszystko wina opozycji, sędziów, lekarzy i UE. Jak wujek mówił jak to PO obsadzało stanowiska w spółkach kolegami to myślałem, że jebne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Najbardziej mnie przeraża jednak, że nikt nie powie ani jednego złego słowa na PiS, wszystko to tylko wina opozycji. PiS jest święty i nie popełnia żadnych błędów, nie kradnie