Aktywne Wpisy

Qurvinox +6
Czołem Mirunie,
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia

Essology +232
Mówię, ze wojna, że konkrety, że nasza przyszłość, żeby chociaż na moment przestali #!$%@?ć o opozycji i przestali sobie populistycznie lizać jaja. Że to nie na miejscu, że to im szkodzi. Tylko tyle. Stary podniósł głos, matka mu wtórowała. Zaczęły się epitety w moim kierunku.
Od rana milutcy, zjedliśmy razem z moją różową wspólnie śniadanie i obiad. Dostali na chwilę dawkę propagandy i zmienili się w innych ludzi. Kwestia 5, może niecałych 10 minut. Odjechaliśmy stamtąd w cholerę.
Niech was kierwa szlag, socjotechnicy i pijarowcy.
#wojna #ukraina #bekazpisu #propaganda
Komentarz usunięty przez autora
@jast: i to jest nasze największe zagrożenie :(
@Kapitalista777: jak ktoś siedzi na wykopie to propaganda w TVP znika, czy co Ty chciałeś przez to przekazać? xD
Komentarz usunięty przez autora
Kraj spisany na straty. Znowu.
@BennyLava: Dlaczego ma znikać? Tylko tyle z czytania ze zrozumieniem wyniosłeś ze szkoły?
Nie budzi w Tobie żadnych emocji fakt, że człowiek publicznie ubliża rodzicom, samemu będąc pod wpływem o wiele gorszej propagandy tu na Wykopie?
@Kapitalista777: to skoro nie znika to nie rozumiem co ma fakt przebywania OPa na wykopie do propagandy w TVP.
Nie.
Dawaj konkrety, ale konkretnie, której to propagandzie OP ulega.
To skoro nie znika ta w TVP, to znaczy, że nie znika też ta z Wykopu.
W całej sytuacji paradne jest to, że ktoś wyśmiewa się z drugiego, że jest idiota, bo
@Kapitalista777: zapytałem o konkrety i nie potrafisz odpowiedzieć, tylko rzucasz jakimiś ogólnikowymi hasełkami. Zero zaskoczenia.
Rozmawiajcie ze sobą, poziom podobny.
@jast: Dokladnie, dlatego moim zdaniem ten co przyjdzie po nich powinien ich skazac na szafot i powiesic wszystkich z PiSu.
Obywatele nawet nie pierdną :P
Obczaj to. Ok. 30% społeczeństwa tęskni za autorytaryzmem. Ma gen bycia pod butem. PiS to autorytarne (monopartyjne) rządy. Węgry to samo.
@Bounty:
Parlamentarne 2019 - PIS wygrywa w kazdej grupie wiekowej
Parlamentarne 2015 - PIS wygrywa w kazdej grupie wiekowej
Prezydenckie 2020 - Duda wygrywa od >50 lat
Prezydenckie 2015 - Duda NIE wygral w grupie 30-39
Nie ma co upraszczac ze PIS popieraja tylko i wylacznie emeryci. To narod ich wybral, caly.
Najbardziej mnie przeraża jednak, że nikt nie powie ani jednego złego słowa na PiS, wszystko to tylko wina opozycji. PiS jest święty i nie popełnia żadnych błędów, nie kradnie