Aktywne Wpisy

Qurvinox +6
Czołem Mirunie,
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia

Essology +232
#famemma
Reszta w komentarzu.
#!$%@? co to są za ameby #!$%@?.
a druga sprawa to publiczne przyznanie się do zlecenia pobicia to też ujemne punktu iq trzeba mieć, żeby nie załatwiać takich rzeczy po cichu.
w ogóle to mega mnie bawi jak patusy myślą, że jak nie napiszą wprost, że zlecili matiemu i sebie #!$%@? oskarkowi tylko 'ktoś z
@Bumelante idąc tokiem 'rozumowania' (XD) troglodytów, skoro za bycie strażakiem jest '#!$%@? w dupę' to wezwanie karetki do wyrostka robaczkowego chyba też - z gangsterskich filmów amerykańskich pamiętam, ze udawali sie do weterynarzy, ale w sumie tam się leczy zwierzęta, więc wszystko sie zgadza XDDDDD
@Eliasz5000 miał świadków zdarzenia i kamery, więc gagatki by się
Jednak tak jak mówię, policji by sie nie chciało szukać sprawców, maja rzeczy ważniejsze do ogarnięcia takie jak - pilnowanie człowieka na Żoliborzu.