Wpis z mikrobloga

@LadyRaspberry No to zajebista postawa, jak nie wezwał policji ani pogotowia... Do tego doprowadzili, że ludzie nie będą chcieli wzywać służb nawet jak się stanie cos poważnego, bo od razu zostaną nazwani frajerami itp. Patologia...
@LadyRaspberry: Dobra #!$%@? z nim, bo pewnie pierwszy raz gazem dostał i przeżywa, ale koleżanki pewnie pyskowały i dostały rykoszetem. Po #!$%@? publicznie mówi ze to prywatnie załatwi, a sam niby tępi te zachowania
@Wykopowicz666 jeśli chodzi o 'patologię' to miałam na myśli słynny cytat 'patologia jest wtedy, gdy ktoś umrze', ale masz rację - wszystkie te 'za coś tam jest #!$%@? do dupy' doprowadza do tego, że ofiara jest postawiona pod ścianą. Natan jest już dorosły, ale co zrobi trzynastolatek, który nasiąkł tą nowomową i zostanie napadnięty.
@eurphie widać, że głowa tobie nie robi - ciekawe jakbyś się zachował, jak wracając do domu jakiś typ zaatakował gazem ciebie i twoich znajomych - pewnie kręciłbyś Małysza i płakał na niesprawiedliwość losu.
@gsl7 jeżeli 'szczekaniem' nazywasz w miarę spójną odpowiedź, która nie trafia do przeżartego, przez jakieś specyfiki, mózgu troglodytów - to nie wiem, do jakiej kategorii Cię zapisać - ale może z prokuratorem pompką mógłbyś się dogadać bez słów nawet XDDDDD
@eurphie ale on nie gada - jak Szeliga, że poskłada wszystkich w chińskie osiem - tylko odpowiada w miarę inteligentnie na zaczepki. A to, że oni nie rozumieją, co do nich mówi, bo w ich mózgu jest sprzężenie i słychać szum morza, to nie jest wina Natana...więc nie wiem za co miałby być te KON-SE-KWEN-CJE. Chyba, że twierdzisz, że każdemu, kto jest na pompie trzeba obladzać, wchodzić w dupę i przyznawać za
@gsl7 ok, czyli według Ciebie współczesnym świecie trzeba zgadzać się ze wszystkim co troglodyta powie i mówić do takiego 'ma pan rację proszę pana, jak pan powie proszę pana'? Wiesz, czasy epoki kamienia łupanego się skończyły... a że takie zwierzęta mają prawo głosu i są na piedestałach freaków jest winą federacji.
chlop zamiast odejsc bo byl bezpieczny, jak sam pisze poszli w swoja strone, to zgrywa kozaka i naraza kolezanki ktore chce bronic przed w sumie niczym bo sobie poszli, chlop szuka poklasku i na wykopku go znajdzie bo takie sytuacje to ich mokre sny...
@LadyRaspberry:

wolałbym obskoczyć honorowy #!$%@?, zostać warzywem do końca życia a nie żeby mnie wyzywali/psikali gazem

#!$%@? co to są za ameby #!$%@?.
a druga sprawa to publiczne przyznanie się do zlecenia pobicia to też ujemne punktu iq trzeba mieć, żeby nie załatwiać takich rzeczy po cichu.

w ogóle to mega mnie bawi jak patusy myślą, że jak nie napiszą wprost, że zlecili matiemu i sebie #!$%@? oskarkowi tylko 'ktoś z
@jakacper i kolejne cenne sekundy na napisanie komentarza ehhhh, żyćko bywa niesprawiedliwe... ()

@Bumelante idąc tokiem 'rozumowania' (XD) troglodytów, skoro za bycie strażakiem jest '#!$%@? w dupę' to wezwanie karetki do wyrostka robaczkowego chyba też - z gangsterskich filmów amerykańskich pamiętam, ze udawali sie do weterynarzy, ale w sumie tam się leczy zwierzęta, więc wszystko sie zgadza XDDDDD

@Eliasz5000 miał świadków zdarzenia i kamery, więc gagatki by się
@LadyRaspberry: ktoś powiedział, ze jest cwelem, czego nie potwierdzą? kamery widziały, ze tamci podeszli coś powiedzieli i odeszli, a ten gagatek eskalował idąc do nich później, oni się przestraszyli - użycie gazu. Tak to wyglada na kamerze.
@Eliasz5000 nadal masz świadków, którzy będą stwierdzili co innego - dodatkowo - nie wiesz co to byly za osoby, jeżeli byly znane policji z podobnych akcji to raczej ich tłumaczenie byłoby #!$%@? warte.
Jednak tak jak mówię, policji by sie nie chciało szukać sprawców, maja rzeczy ważniejsze do ogarnięcia takie jak - pilnowanie człowieka na Żoliborzu.