@KingaM: proszę pani, mam wrażenie, że na pani bardzo duże ego i próbuje nieco zaklinać rzeczywistość. Fakt, że mówi pani o sobie, że to pani wybiera z kim chce pani być świadczy o tym, że jest pani osobą samotną
@Pawery1 Miłość zasadniczo jest prymitywnym instynktem, tyle, że ludzie stworzyli wokół niej całą wyniosłą otoczkę. Nie jesteśmy jedynym gatunkiem na tej planecie, który dobiera się w pary aby posiadać potomstwo.
@Adam_Konarski_z_Katowic: nie jestem samotna,założyłam własną rodzine, ale jakbym dopuszczała do siebie każdego kto chce ze mną kopulować to nie miałabym chwili spokoju, stąd filtr w postaci mojego wyboru , zresztą dla pana również zupełnie naturalny, bo nie jest pan w parze z kim popadnie, a osobą wyjątkową, prawda?
@Pawery1: w----------e zarcia na zaspokojenie glodu jest prymitywne, ale degustowanie sie wykwintnymi potrawami w dobrej restauracji juz nie. To jak z ruchaniem.
@KingaM: bo u was nie ma romantyzmu. Ja zawsze byłem wyśmiewany albo opieprzany jak mówilem o jakiś klodkach będąc w związku. Czy w ogóle jakiś takich romantycznych rzeczach, cieszeniu się życiem, radości. W dupie mam takie związki teraz jestem singlem.
źródło: comment_16730756755L63GIiVZzlwM46VkFedGx.jpg
Pobierz@KingaM: proszę pani, mam wrażenie, że na pani bardzo duże ego i próbuje nieco zaklinać rzeczywistość. Fakt, że mówi pani o sobie, że to pani wybiera z kim chce pani być świadczy o tym, że jest pani osobą samotną
@KingaM: "kłódka z grawerem" na Allegro, zapłać Allegro Pay, Paczkomat - 60 sek. siedząc na sraczu. Fchuj romantyczne
Wykopki odkrywają Świat, odcinek 24578
@Shatter: a to nie jest jedna z tych dwóch dziennikarek, które pisały artykuł o przegrywach? Tak się jej tutaj spodobało, że została :D
@Kapitalista777: co rozumiesz przez miłość? Bo to bardzo szeroki temat. W starożytnej Grecji wyróżniali już 4 rodzaje miłości.
@implpl: W tym kraju pacjenci psychiatryków śpią
W dupie mam takie związki teraz jestem singlem.