Wpis z mikrobloga

@editores: @wh0ami: Jeszcze brakuje wyzwania OPa od biedaków bo kupuje biedadroida a nie prestiżową markę z jabłuszkiem. Problem nie leży w telefonie tylko w użytkowniku i nawet telefon za 100000zł tego nie naprawi xD
@Znowmuszewymyslec: Pokaż jakie masz aplikacje zainstalowane bo jeszcze się okaże że ty tam masz szalkę Petriego a nie Androida ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@editores: Ta, od razu kompleksy, typowa odzywka ajfoniarzy. Powiem tak: sugerowanie żeby problem z Androidem rozwiązać kupująć iPhone'a to tak jakby sugerować żeby problemy z Oplem rozwiązać kupując Mercedesa S klasy. Nie każdego na to stać, i takie sugestie bardziej brzmią jak bucostwo, "rozwiąż problem kupując coś droższego". A iOS ma swoje własne problemy i może być tak że osoba która korzystała z Androida będzie miała problemy z iOS, ale
  • Odpowiedz
@supra107: to ty zastosowałeś typową odzywkę ludzi z kompleksami. ja tylko rozwiązałem problem kolegi z reklamami. androida nie da się naprawić. trzeba to ścierwo wyrzucić do kosza. iPhona można kupić za grosze.
  • Odpowiedz
@editores: Za grosze czyli 2500zł minimum. Sugerując zakup iPhone'a automatycznie poniżasz osoby których nie stać na droższe produkty i taka jest prawda. Kończę tą dyskusję bo nie chce mi się dyskutować z elitystą.
  • Odpowiedz
@editores: problemem ip jest strasznie zamknięty na zewnętrzne źródła system, żeby cokolwiek zgrać trzeba się bawić z itunes i aplikacjami albo icloud, ruchy typu wywalenie możliwości zainstalowania ublocka w iOSowym firefoxie to tez tylko i wyłącznie na minus
@supra107: lepiej kupić używanego ip (nie refurbrished itp) za 1000-1500 niż flagowca na androidzie z folijkami
  • Odpowiedz