Aktywne Wpisy

mickpl +139
Podatek katastralny zostanie zapowiedziany w tym roku i wprowadzony w ekspresowym tempie. Powody są dwa:
1. Rekomendował nam to Międzynarodowy Fundusz Walutowy.
2. Mamy ogromny deficyt i rząd będzie potrzebował pieniędzy. Sporo pieniędzy.
80%
1. Rekomendował nam to Międzynarodowy Fundusz Walutowy.
2. Mamy ogromny deficyt i rząd będzie potrzebował pieniędzy. Sporo pieniędzy.
80%

cheeseandonion +28
Ludzie kochani!? A cóż to mi do chałupy wlecialo!?
Jak takie ćmy są juz w styczniu, to ja nie chce wiedzieć, jakie komary będą w lecie..
Natychmiast zleź z tej firanki ty łachudro, bo karnisz złamiesz! słyszysz!? Bo po miotłę pójdę...xD
#zwierzaczki
Jak takie ćmy są juz w styczniu, to ja nie chce wiedzieć, jakie komary będą w lecie..
Natychmiast zleź z tej firanki ty łachudro, bo karnisz złamiesz! słyszysz!? Bo po miotłę pójdę...xD
#zwierzaczki

źródło: temp_file3489622866426113810
Pobierz
Mieszkam w Danii. 27 lvl. Wynajmuję pokój w małym mieście. Pracuję na pół etatu jako student worker. Dużo latam bo dziewczyna mieszka w innym kraju (ale już niedługo ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
#emigracja #chwalesie #dania #finanse #pieniadze #wizualizacjadanych
źródło: comment_1673010846C0dryaR03ENiHlJF6IHbcO.jpg
PobierzCzy ten kraj zaczyna się na P a kończy na olska?
pamiętam jak nachalnie ten generator był promowany na reddit. ostra kasa musiała iść.
to tylko moje, prywatne zdanie, pewnie się nie znam. ale w-----a ten makaron. robi coś odwrotnego: zamiast siąść i popatrzeć z ciekawością, jak ludziom idzie życie, to odrzuca.
A co do diety to faktycznie jem dość prosto i tanio. Do tego dużo finansów dzielę z różowym. Ona częściej płaci za zakupy do domu, a ja gdy wychodzimy gdzieś na miasto i w efekcie wychodzimy względem siebie na zero (ale traci na
Te 19k mam wpisane jako dochód poboczny, więc jest opodatkowane liniowo.
@michaelpan: Nie do końca. Teraz trzeba spełnić jeden z dwóch warunków. Albo 5 lat pobytu w Danii albo stałe zatrudnienie, przy czym dochód nie może przekraczać ~14 000 dkk brutto miesięcznie.
No i jeżeli ktoś nie ma paszportu UE to może zapomnieć o SU, niezależnie od powyższych warunków.