Wpis z mikrobloga

Rozglądam się za telefonem do 2.5k-3k zł z androidem, szczególnie zależy mi na aparacie, wyświetlaczu i ogólnej wydajności. Nie gram w żadne gierki na telefonie. Nie musi być z ostatniego roku, może być jakiś nawet sprzed 2 lat byleby warty tej ceny. Może ktoś coś polecić?
Obecnie mam huawei p20 pro i długo się trzymał, nadal świetnie działa ale widzę już dużą różnicę w jakości zdjęć w stosunku do nowszych telefonów.

#telefony #xiaomi #android #huawei
  • 11
  • Odpowiedz
@prytos: Ja ciebie teraz kompletnie nie rozumiem. Zależy ci na aparacie ALE wolisz zapłacić kilka stów więcej za telefon z gorszym aparatem (chociaż i tak podałeś bieda przedział dla bezrobornych na zasiłku)? Wychowałeś się na elektrodzie? Droga wolna

I tak wszyscy olali twoje pytanie, powinienem to zrobić na samym początku. Teraz kasuj
  • Odpowiedz
@NiePanikuj: może xiaomi 12. ja mam 11 i bardzo chwalę. zepsuł mi się aparat, ale trochę na własne życzenie. czekam co wyjdzie z gwarancją. jak słabo to się chyba zdecyduję na 12, jak uznają to poczekam chwile na 13 i zobaczę co powiedzą opinie i cena
  • Odpowiedz