Aktywne Wpisy

Graner +27

#mecz
O jaki c--j tu chodzi wyjasni mi ktos? Kozubalowi w polu karnym sedzia przeszkadza, potem mu sedzia zabiera pilke i oddaje Gikiewiczowi? Czy ja cos tu zle rozumiem? Potem Gikiewiczowi pilka wyjezdza z łap, Kozubal mu zabiera wbija bude , a sedzia to cofa?
O jaki c--j tu chodzi wyjasni mi ktos? Kozubalowi w polu karnym sedzia przeszkadza, potem mu sedzia zabiera pilke i oddaje Gikiewiczowi? Czy ja cos tu zle rozumiem? Potem Gikiewiczowi pilka wyjezdza z łap, Kozubal mu zabiera wbija bude , a sedzia to cofa?
tylko że głupie polaczki nie wiedzą że sami sobie tym szkodzą
źródło: comment_1672861033sf0PTIejyxtdFRV3o8jcA5.jpg
PobierzW czerwcu 2022r. dostawca papieru do ksero wstrzymał dostawy do #pracbaza z powodu "zerwanych łańcuchów dostaw". Nie wiem jakie ogniwo było zerwane, ale miejsce w którym pracuje ma w promieniu 100km 2 duże zakłady produkujące papier do ksero, btw: do marketów już te łańcuchy były mocniejsze bo półki pełne( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie mam
@bdg-bro: Gdzie tam jakiś janusz z wioski dupobsrypopachy by znał takie pojęcia- on wie tylko, że w hurtowni jest drożej albo nie ma, ale usłyszał w TV i teraz podnosi ceny i mówi wyuczoną formułkę...
@bdg-bro: wiadomo, że ściemniacze. Przecież każdy przedsiębiorca woli nie sprzedać towaru, nie zarobić i znaleźć sobie wymówkę XDDDD
Firmy na tym kryzysie notuja rekordowe zyski. Pod przykrywką inflacji winduja ceny do niej nieadekwatne jednocześnie ruchając ludzi w dupę.
Urząd spóźnia się z wydaniem pozwolenia już dwa miesiące? - pandemia
Zamowienie z Allegro nie przychodzi od 15 dni - pandemia
Na fakturze jest błąd - ksiegowa ma covid a fakture pisac magazynier itd