Aktywne Wpisy

Salido +280
Minął 18. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
74 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
76 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
74 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
76 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-453841-2
Pobierz
BlackenedBlue +336

Typ po prostu stracił kontakt z rzeczywistością przez jego bezmozgich fanow, którzy wielbia go za kazde pierdniecie. Uważa się teraz za nieomylnego xD
@napster92: To jest najlepsze XDDD Chłop piszę o elitach i matrixie będąc najbogatszym człowiekiem czy tam w top 3 najbogatszych. Mój bracie w chrystusie, ty jesteś matrixem
Komentarz usunięty przez moderatora
Zanim przejął TT ani jednego z jego postów nie miałem na wallu; teraz wyskakują prawie wszystkie.
@napster92: W NASA jednak mają łby na karku że SLSa nie porzucili ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Phyrexia: a jakie jego ruchy doprowadziły do utraty 200mld majątku czyli do spadku wartości akcji tesli?
@Phyrexia: Ale ty jesteś żałosny jprd. To już do tego doszło że pytania nie można zadać, ta wasza propaganda wam już całkiem mózgi zlasowała. Od kiedy zadanie pytania to robienie fikołków ???
@alfaiomega1: Nie potrafisz wkleić w Google?
@Phyrexia: wklejam i nic o działaniach Muska nie ma więc pytam, a nie będe trzepał każdego artykułu bo nie mam na to czasu. A skoro ty nie potrafisz udzielić odpowiedzi to po co się odzywasz .
@Phyrexia: no to się pochwal jakie jego działania doporowadziły do utraty 200mld ??
@napster92: Taa, bo na pewno tego nie zrobili do tej pory...