Aktywne Wpisy

cpt_foley +843
W jaką korposektę się #!$%@?łem to ja nawet nie xD
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu
Nie poszedłem w czwartek i piątek do pracy że względu na ból pleców, przyniosłem zwolnienie, dostałem zastrzyk itp.
Mój dobry ziomek podsłyszal na kawie że moje kierownictwo na kawce na mnie wsiadło, że jak tak można, że są przecież żądaniówki, oni chodzą do pracy mimo bólów, że on to nie był na zwolnieniu od 22 lat.
Przed chwilą wprost powiedziałem temu ostatniemu

Burczan +23
#audi #motoryzacja #mechanikasamochodowa #lpg
@cinek687: jest zmienione i jest git, jak przyjdą filtry z lpg to wstawię zdjęcie jak wyglądają po 30kkm
Jak jeździłem czystą benzyną to co 50-60K zmieniałem. Przy LPG co około 10-15K
Co do filtrów to 30K to spokojnie, po 10K wyglądają w zasadzie jak nowe. Chociaż pewnie zależy od gazu. Po ostatniej bezsensownej wymienie filtrów po
@seniorwykopek: właśnie zauważyłem że troszkę tam napocone jest
@przodowyryl: Tylko jeżdżąc ze zużytymi świecami obciąża się resztę układu zapłonowego jak cewki, przewody, fajki które prędzej złapią przebicie: https://www.delphiautoparts.com/gbr/en/article/ignite-your-knowledge-how-service-ignition-coils rozdział: Why do ignition coils fail?