Aktywne Wpisy

#atencyjnyrozowypasek
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
źródło: IMG_5907
Pobierz
Ziemniak_z_piwnicy +188
Skradziono mi mojego Fiata 500 Abarth z nocy 08.07.2025 - 09.07.2025 z parkingu pod blokiem Warszawa - Nowe Włochy
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
źródło: temp_file1988582640733860788
Pobierz

dawno temu wypadłem z obiegu jeśli chodzi o #komputery
Kupiłem właśnie używanego laptopa Thinkpad L380 z parametrami, które są identyczne jak mój służbowy HPek
tj:Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz
8GB ramu, dysk SSD
Mam tu postawiony nowy system i jestem załamany.
Okienka nie przesuwają się płynnie, nad wszystkim myśli jakiś czas (nawet nad otwarciem głupiego 'ten komputer').
Sterowniki z tego co widzę mam wszystkie zainstalowane. W porównaniu do służbowego kompa, który jest demonem to jest tutaj maskra. Nawet jak teraz piszę ten post to nie zawsze wszystkie literki pojawiają się na bieżąco.
Co mogę tutaj zrobić? Są jakieś programy do przeskanowania czy wszystko jest w porządku, czy mam wszystkie sterowniki? Może to być wina nie wymienianych past etc?
Pomóżcie :(
źródło: comment_1672764655aA0hNFz63tmFl4cGhN6846.jpg
PobierzJakbyś mimo to chciał użyć czegoś do ściągania sterowników to: https://www.glenn.delahoy.com/snappy-driver-installer-origin/ open source'owy projekt rozwijany od lat.
W sensie zamula ci i na baterii, i na zasilaczu?
Czy na baterii chodzi ok, a na zasilaczu wchodzi w jakiś ultrakaszaniony tryb?
Testy prędkości zapis/odczyt tego SSDka
Sprawdzenie zachowania parametrów pracy w HWinfo podczas benchmarków.
Sprawdzenie aktualizacji sterowników.
No nie wiem, szukaj pan niezgodności sprzętu względem oferowanych parametrów a znajdziesz pan przyczynę.