Wpis z mikrobloga

@facebookzprzygody: a potrzebny ci ten mgr? bo wedlug mnie szkoda czasu, no chyba ze status studenta ci na reke. Za moich czasow najprostsze polaczenie to byla specka glowna z geoinformatyki i pomocnicza z systemow interaktywnych. Ale no, ja bym nie szedl, mowie z doswiadczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@facebookzprzygody: ja mialem skonczone 3 semestry mgra na infie stacjonarnej i zostalo mi "tylko napisac" prace mgr, ale ze nie cierpie wodolejstwa i przepisywania ksiazek/artykulow to darowalem sobie mgra i zle na tym nie wyszedlem. A znam przypadki ludzi bez wyzszego ktorzy kosza super hajs.

A co mialaby przyniesc przyszlosc? Magistra to moga ci wymagac w panstwowkach, gdzie dostaniesz slaba kase. Na doktorat cie ciagnie? jesli nie to olej, szkoda
  • Odpowiedz
Jakie opinie o STACJONARNEJ magisterce na PG - kierunek Informatyka (ETI)?

@facebookzprzygody: Jeżeli masz łeb na karku i poważnie myślisz o pracy w branży to pod koniec inżynierki powinieneś pracować chociaż na pół etatu. Po obronie przejście na full time lub szukanie nowej firmy. Magister inf. tylko i wyłącznie zaocznie, najlepiej zdalnie inaczej tracisz czas, pieniądze i prawdziwe doświadczenie. Sam tytuł warto zdobyć bo wiele zagranicznych korpo ma system gradeów,
  • Odpowiedz