Aktywne Wpisy

sarnamarna +50
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)
źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +2
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran

Ktora specjalizacja najłatwiejsza, jakiekolwiek opinie proszę. Bedę bardzo wdzięczny, pomóżcie biedakowi, który nie wie CZY iść i na która specke
#studia #studbaza #trojmiasto #informatyka #programista15k
#pg #politechnikagdanska #eti
A co mialaby przyniesc przyszlosc? Magistra to moga ci wymagac w panstwowkach, gdzie dostaniesz slaba kase. Na doktorat cie ciagnie? jesli nie to olej, szkoda
@facebookzprzygody: Jeżeli masz łeb na karku i poważnie myślisz o pracy w branży to pod koniec inżynierki powinieneś pracować chociaż na pół etatu. Po obronie przejście na full time lub szukanie nowej firmy. Magister inf. tylko i wyłącznie zaocznie, najlepiej zdalnie inaczej tracisz czas, pieniądze i prawdziwe doświadczenie. Sam tytuł warto zdobyć bo wiele zagranicznych korpo ma system gradeów,