Aktywne Wpisy
tindeRoman +1
Kupiłem ekspres do kawy i w wodzie butelkowanej (której będę używał do robienia kawy) zanurzyłem na sekundę pasek do testowania twardości wody, a potem odczekałem minutę. Wszystkie 4 pola zmieniły się na czerwone. Czy to możliwe że Nałęczowianka może być aż tak twarda? Mógłby ktoś potwierdzić? xD
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
Alzena +7
Kobieta, 25-30 lat, singielka, ma stałą pracę, mieszkanie po dziadkach (powolutku sobie je remontuje), bezdzietna, ma nieduże zaufane grono przyjaciół. Po co takiej kobiecie facet? Tak szczerze. Często czytam że kobieta niczego poza swoją dupą nie wnosi do relacji z facetem - a co facet takiego niby wnosi? Większość facetów jest z damskiej perspektywy tak samo nudna/zwykła jak z męskiej perspektywy większość kobiet. Siłka, granie w gry, może jakiś żużel/piłka nożna, jakiś
#remontujzwykopem
80 rwie czasoprzestrzeń i doszedłem w kilku miejscach do betonu dewelopera. 180 jest spokojniejsza ale i tak zbiera dość sporo tego, co położyłem i męczę się po kilku minutach pracy z nią.
@AbyssWatcher2137: lepsze byłyby siatki
@AbyssWatcher2137: miałem dokładnie to samo. Żyrafa z wypożyczalni, jakiś sprzęt profi. Zachowywała się dokładnie tak, jak opisujesz, a dodatkowo ważyła tyle, że szczytem moich możliwości było zniszczenie (bo szlifowaniem tego nie można było nazwać) może z metra kwadratowego gładzi na suficie, potem odpadały mi ręce w ramionach. Żyrafę oddałem, sufit opitoliłem ręcznie. Ten sprzęt chyba wymaga do obsługi budowlanego osiłka i
@Jarek_P: wymaga 4 wyszkolonych inżynierów ( ͡° ͜ʖ ͡°)