Wpis z mikrobloga

ogłaszam, mam taka teorie:

#!$%@? sa w nią politycy, zatokę sztuki finansował duży totalizator sportowy za czasów PIS'u M. Morawieckiego. Prezesi totalizatora czyt. politycy i celebryci "bawili" sie ćpając białe mewy a Krystek im to załatwiał + załatwiał kobitki.
IW sprzątnięta przez towarzystwo Marcina T. i jego przyjaciela pana Krystka, bo nie chciała sie bujać na huśtawkach dla Marcina T. w dream clubie + świadczyć dodatkowych usług + chciała z tym skończyć?. (pieniażki, koperta?, czy to miała powiedzieć babci za tydzień?)
Paweł miał być drugim "Krystkiem" szukającym kobitki do klubu?.

Krystka, Marcina i hołotę nie da sie sprzątnąć, pomorskie sądy nie chciały sie tym zająć, uciekały od tej sprawy, dlatego to tyle trwa i dlatego zajmuje sie tym prokuratura z innego powiatu?.
Jest też sąsiad, który zeznaje iż nie raz widział IW, wchodząca do samochodów trójmiejskich patusów/biznesmenów i 60 latków.
Sprawa IW wydaje sie być zaledwie (uwierającym) ziarnkiem piasku dla całego mechanizmu.
Anna Liiiii - Zimne Nóżki, (przekupiona, wystraszona?, co ona sama by zdziałała...)

Całe info i mechanizm na podstawie książki Mikołaj Podolski - Łowcy Nastolatek strona 137,138+
PS. podobno autor tej książki ma zakaz wypowiadania sie na temat tej sprawy od momentu jej wypuszczenia.

(to moje teorie po przeczytaniu 2 stron z książki XDD, polecam lekturę)

Zaczynam wierzyć, iż sprawa z biegiem lat ma charakter polityczny, i chyba jesteśmy blisko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://docer.pl/doc/ss10551 - ksiażka

• 27
  • Odpowiedz
@hmmmmn: to wiem, juz odkopane na fejsie i to ona, zmienila sie przez te lata ale rysy twarzy nadal te same. chodzi mi bardziej o jej prawdziwe dane - czy imie Adria to pelne imie czy skrot od Adrianna / przezwisko? Sa rowniez inne opcje kobiecych imion na A po wpisaniu hasla w Google a teraz figuruje jako Anna (nazwisko Liiiii lub Lee tez pewnie fejur). Dwa, nazwisko - wujek
  • Odpowiedz