Wpis z mikrobloga

#kiciochpyta #apple #iphone Czy ktoś zna się na Iphone’ach i byłby w stanie mi pomóc w wyborze modelu? Od roku się zastanawiam nad zakupem, w końcu uzbierałam kwotę, byłam w salonie pooglądać i popytać sprzedawców, czytam w necie i porównuję ale nadal nie wiem… Waham się pomiędzy 12 mini a 13 mini, zastanawiam się tak długo, bo to nie mała kwota i niecodzienny zakup. Zawsze miałam japka outletowe „refurbished” ale mam serdecznie dosyć wymieniania baterii co rok. Obecnie mam 6S i wielkość mi odpowiada, bateria wytrzymuje max pół dnia i więcej w niego nie zainwestuję. Dobrze, że zima ciepła, bo tylko wyjęłam telefon z torebki i się wyłączał. Inne marki telefonów nie wchodzą w grę. Pls help
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sMart19: jeśli rzadko zmieniasz telefony i je szanujesz to polecam 13 mini bo najprawdopodobniej dłużej będzie miała wsparcie a póki co nie zanosi się żeby serię mini mieli robić. Ja się wstrzymałem z zakupem 13 mini i swoją 8 zmienię najprawdopodobniej na najnowsze SE.
  • Odpowiedz
@sMart19: 13 mini, ma lepsza baterie niż 12 mini, no i wsparcie będzie miała dłużej tez niż 12 mini. Żona kupiła, przesiadła się z androida i jest bardzo zadowolona.
  • Odpowiedz