Aktywne Wpisy

qwarqq +767
Może i rozwalana jest polska demokracja, może i złotówka jest warta mniej niż gówno, ALE SEBA, TAM PRZEMAWIAŁA JULKA FEMINISTKA.
W TAKIM RAZIE RZONT MOŻE NAS RUCHAĆ JAK CHCE, OPOZYCJA NIGDY NIE WYGRA.
#marsz #marsz4czerwca #bekazkonfederacji #bekazpisu #uposledzenieumyslowe
W TAKIM RAZIE RZONT MOŻE NAS RUCHAĆ JAK CHCE, OPOZYCJA NIGDY NIE WYGRA.
#marsz #marsz4czerwca #bekazkonfederacji #bekazpisu #uposledzenieumyslowe
waseelindaa +2
Cześć!
Я русский из Воронежа и хотел бы узнать, как вы, поляки, оцениваете войну на Украине. Что вы думаете о обычных русских и украинцах? Правда ли, что вы считаете русских единственными виновниками войны, а внешняя политика держав не имеет с этим ничего общего? Помнят ли поляки, что после Второй мировой войны Россия поддерживала Польшу помощью, аналогичной плану Маршалла?
#ukraina
Я русский из Воронежа и хотел бы узнать, как вы, поляки, оцениваете войну на Украине. Что вы думаете о обычных русских и украинцах? Правда ли, что вы считаете русских единственными виновниками войны, а внешняя политика держав не имеет с этим ничего общего? Помнят ли поляки, что после Второй мировой войны Россия поддерживала Польшу помощью, аналогичной плану Маршалла?
#ukraina
Wracam sobie o 4 nad ranem do domu i nagle widzę w rowie samochód.
Zatrzymuję się, wysiadam, podchodzę do samochodu, pukam w szybę - widzę 2 nawalone kobiety.
Drzwi poblokowane, nie było możliwości wyciągnięcia kluczyka ze stacyjki - szybki telefon na 112.
W międzyczasie kobieta jakimś cudem wyjechała z tego rowu, a więc ruszyłem za nią w "pościg". W międzyczasie zadzwonił do mnie dyżurny z policji, a ja na bieżąco informowałem o lokalizacji. Po około 10 minutach nagle chyba patrole z całego miasta prawie równocześnie dotarły i ją zatrzymały.
Kobietą okazała się być ukrainka, wydmuchała 2 promile. Ciekawe przeżycie, ale #czujedobrzeczlowiek|
EDIT: Nie mam zamiaru oczerniać żadnej narodowości, po prostu podaję fakt jak to wyglądało.
EDIT2: W komentarzach filmiki.
https://goo.gl/maps/pds6VEoZu7dxZ28eA
nawet nie wiedziałem ze zrobili tam zjazd do maka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@tomcionek15:
??????????????
Świat byłby z pewnością lepszy jakby ludzi o podobnej postawie było więcej.
@cyberchosnek: Nie, tylko na Ukrainie to jest bardziej społecznie akceptowalne i takich przypadków jest więcej. Stąd tylko surowe karanie sprawi, że podniesie się fama, że w Polsce się tak nie robi.
Mirki pomóżcie proszę
Mam ubezpieczona piwnice w PKO
W Owu wymogiem jest kłódka wielozastawkowa
Przeglądając Internety w poszukiwaniu kłódki wielozastawkowej znajduje mi jakieś kłódki za 20 zł co wyglądają jak do zamykania szopy.
Dzwoniłem na infolinię PKO i w sumie nic się nie dowiedziałem. Zapytalem czy mogę użyć np kłódki trzpieniowej gerdy to usłyszałem, ze jeżeli zabezpieczenie będzie lepsze to tak. Na pytanie czy w takim razie
Świetna robota.