Aktywne Wpisy
mickpl +537
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
PanNieznanypl +134
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
Wracam sobie o 4 nad ranem do domu i nagle widzę w rowie samochód.
Zatrzymuję się, wysiadam, podchodzę do samochodu, pukam w szybę - widzę 2 nawalone kobiety.
Drzwi poblokowane, nie było możliwości wyciągnięcia kluczyka ze stacyjki - szybki telefon na 112.
W międzyczasie kobieta jakimś cudem wyjechała z tego rowu, a więc ruszyłem za nią w "pościg". W międzyczasie zadzwonił do mnie dyżurny z policji, a ja na bieżąco informowałem o lokalizacji. Po około 10 minutach nagle chyba patrole z całego miasta prawie równocześnie dotarły i ją zatrzymały.
Kobietą okazała się być ukrainka, wydmuchała 2 promile. Ciekawe przeżycie, ale #czujedobrzeczlowiek|
EDIT: Nie mam zamiaru oczerniać żadnej narodowości, po prostu podaję fakt jak to wyglądało.
EDIT2: W komentarzach filmiki.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Loginconajmniej4znaki:
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Informowałem dyżurnego, że będę jechał na awaryjnych światłach i jak będzie patrol to będę mrugać, aby łatwiej zidentyfikować samochód.
Za chwilkę kolejne radiowozy dojechały, kobieta wyszła, pasażerka w samochodzie nie wysiadała do samego końca.
Generalnie szacunek dla policjantów, wszystko wyglądało bardzo profesjonalnie. Uśmiałem się troszeczkę, jak tam padały teksty typu : "No i po co piłaś kobieto? Co Ty, niepoważna jesteś? Za
Ta grupka ludzi w ogóle nie zareagowała, popatrzyli tylko i wrócili do samochodu. Tylko ja sam jechałem za