Aktywne Wpisy

Gmeras +786
Byłem, zobaczyłem, powspominałem wiele. Przyniosłem jej stare okulary z domu (bo nowe zgubili w pierwszym szpitalu) i założyłem na twarz, zawsze chodziła w okularach. Wymalowana jak nigdy, makijaż dodał jej co najmniej dziesięć lat. Złapałem ją za złożone dłonie – nie były już ciepłe jak zawsze, tylko lodowate z wiadomych względów. Ale na twarzy miała w końcu spokój. To było nasze ostatnie fizyczne spotkanie. Jutro pożegnanie ostateczne – bez kontaktu wzrokowego ani
źródło: temp_file7961992155892953260
Pobierz
Soothsayer +16
jak myślicie co bardziej imponuje świniom? osobiście po 8 latach w branży uważam, że praca w IT działała raczej na moją niekorzyść podczas tańca godowego
pytanie
- własna firma w przemyśle metalowym 81.9% (556)
- klepanie kodu w zespole scrumowym 18.1% (123)

#szczecin #facebook
źródło: comment_16726619772cEwliLJoZodoWokFGkqz6.jpg
PobierzScreen wrzucony sugeruje coś innego. Pokaż co napisał ten koleś.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1672662372hKUaBagciGraU7bpd15gSz.jpg
PobierzJa przestałem się już dawno udzielać na tych grupach, jedynie lurkuję. Cokolwiek napiszesz, nawet komuś chcesz bezinteresownie pomóc, zostaniesz wyśmiana. Szkoda strzępić ryja. Jeszcze najgorzej jak trafisz na admina dużej grupy, który dostaje kasę za np. reklamę w banerze to jest wielki pan i książę xd
Przecież ten post naszpikowany jest faktami i argumentami. Wymienienie budowli, wskazanie przyczyny różnic w stosunku do Łodzi. Zdjęcie.
A na to wszystko piszesz "mniej jadu" zupełnie nie odnosząc się do meritum komentarza. No ale co kto lubi( ͡º ͜ʖ͡º)
Nigdzie nie napisał "otwórz oczy i nie sraj we własne gniazdo, jesteś zaściankowa".
Wzięłaś zbyt personalnie ogólne stwierdzenie, które według mnie jest prawdą.