Aktywne Wpisy
fbkq +447
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
ChlopoRobotnik2137 +151
Na 23 komputry, działa sześć. Chyba dziś się tu nie wyrobię.
Zapierdziel od nowego roku aż huczy.
Mimo, że jest do drukowania osobne hasło.
Ale nauczyciele nie ogarniają. Mimo, że kilkukrotnie prowadziłem audyt z bezpieczeństwa. ¯\_(ツ)_/¯
@Radysh: co za problem? Dokończysz jutro/pojutrze
@Radysh: pewnie uczysz geografii czy innej historii bo szkolny informatyk to jedynie umie painta uczyć i Linuxa włączyć
Ale ogólnie masz rację.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sorry, 7 generacji.
@Radysh: to nauczycielom też dać konta z ograniczeniami. Tylko wtedy to będziesz miał mniej roboty jak płatna.
@Radysh: to sluzy tylko do instalacji windowsa, czy pozwala tez na automatyczne skonfigurowanie go + zainstalowanie programow. Szukam jakiegos rozwiazania, ze jak zatrudniamy nowego pracownika, to kupujemy laptop, i wszystko sie na nim pozniej automatycznie zainstaluje i skonfugiruje. Zamiast nowa osoba musiala przechodzic samemu przez instrukcje jak wszystko ustawic samamu na kompie.
Nienawidzę jej!
Komputry od firmy Actina.
Oby się osrali jeszcze teraz, za te buble z Duronami i 128 MB RAM plus Vista. Trzykrotnie przepłacone!
Niestety, wygrali wówczas przetarg...
kod
@hermes600: Jestem tech IT (plus sieci, adm. serwerami i przyległości) na dodatek też elektronik i też z zawodu.Programowanie nigdy mnie nie rajcowało.
Nie widzę się w tym.