@xdddd0: Masz prawko i samochód albo samo prawko (gorsza opcja)? To podepnij się do któregoś partnera flotowego od bolta ubera czy freenow. W weekend tj sob-nd zarobisz na czysto 300zl spokojnie, a zaczynajac w piątek wieczór i robiąc dwie nocki zrobisz spokojnie 7 stówek ( ͡°͜ʖ͡°)
@niebezpiecznykebsik: to jest paplanie biedaka, na weekendową jazdę nie szkoda, nawet traktując to jako stała pracę, miesięcznie wyciągniesz na czysto bez problemu 6-7k. Także samochód to tylko narzędzie pracy, no chyba że nowym mercedesem z salonu jeździsz w co wątpię ( ͡°͜ʖ͡°)
Prowizja za każdą lekcję próbną z nowym uczniem wynosi 100%. W przypadku wszystkich kolejnych lekcji, prowizja zaczyna się od 33% i spada do 18% w zależności od tego, ile godzin uczysz na platformie.
@xdddd0 wyklejanie witryn sklepow w weekendy, płacą w okolicach 30 PLN za godzinę, wymagają auta i dobrze mieć Kombii albo relingi na drabinę. pełno tych ogłoszeń.
@xdddd0: jeśli z biegłym angielskim musisz sobie dorabiać w weekend to coś w twoim życiu poszło ewidentnie nie tak, ja bym pmyślal nad zmianą pracy docelowej
Moje jedyne umiejętności to biegły angielski i gotowanie minutowego ryżu w 58 sekund.
Francuz w gumie odpada.
#praca #pieniadze
Edit: no i jak przemyslis to francuz w gumie, według mnie najlepsza opcja
@niebezpiecznykebsik: dokładnie, auto nie jest po to, żeby nim jeździć
Prowizja za każdą lekcję próbną z nowym uczniem wynosi 100%. W przypadku wszystkich kolejnych lekcji, prowizja zaczyna się od 33% i spada do 18% w zależności od tego, ile godzin uczysz na platformie.
@xdddd0: a bez? ( ͡° ͜ʖ ͡°)