Aktywne Wpisy

Vedar +13

Megasuper +139
W kiblu mieliśmy kiedyś takie drzwi z szybką na górze, że jak się przez nią spojrzało to się widziało jak ktoś w kiblu siedział. Stary sobie upodobał, że zawsze jak przechodził obok kibla to tak zerkał i mówił "oho, żonka siedzi" albo "synek siedzi" czy cokolwiek #!$%@? innego w zależności kto tam był XD Na początku była beka, potem zażenowanie, bo jak ktoś wbijał to stary też podchodził do drzwi, zerkał i
Przy okazji: na wesela nie musisz chodzić. A jeśli musisz - nie musisz pić. Ot wystarczy że przyjedziesz autem i powiesz że następnego dnia masz gdzieś jechać. Ja tak robię, akurat nie dlatego że unikam alkoholu ale po prostu nienawidzę wódy ¯_(ツ)_/¯
@78702318667314: ktoś cię zmuszał lub zaciągał siłą? (ʘ‿ʘ)
Ja np. piję alkohol bardzo sporadycznie, czasami raz na kilka tygodni, czasem miesięcy, a niekiedy nawet lat. Nie zauważyłem ani lepszego samopoczucia, ani tym bardziej spadku wagi, wręcz przeciwnie. Że o tej energii to nawet nie wspomnę.
@78702318667314: Ale nie zasłaniaj się weselami czy towarzystwem. Decyzja o piciu zawsze należy do tego kto pije. Nie lubię wesel, ale na kilku w ostatnich latach byłem (w tym moim) i dało się znieść bez alkoholu. A gdy ktoś proponuje Ci kolejkę to po prostu odmawiasz i nawet nie
@78702318667314:
Zacny plan. Tylko tak.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w realizacji mądrego postanowienia.